Gå til innhold

Stefan's Kvinner

  • blogginnlegg
    24
  • kommentarer
    56
  • visninger
    126 044

Horoskop...


Stefan

2 090 visninger

Etter den siste fadesen, hadde jeg slått meg til ro med at jeg skulle være singel for lang tid. Inntil jeg var hos kompisen min og dama hans. Kompisen min hadde nemlig møtt på ei herlig jente han mente måtte være perfekt for meg. Så det var dags for en blind date.

Jeg smilte for meg selv da jeg tok på meg skjorta. Hadde det vært hvilken som helst annen tulling, hadde jeg bedt ham dra til et varmt sted. Men det er noe med kompisen min. Han er så herlig positiv på mine vegne, og jeg vil nødig dytte negativiteten min inn i hans lykkelige liv med drømmedama.

Jeg møtte alle tre ute. Hun var veldig pen, og det var masse kjemi mellom oss. Hun var lett å snakke med, virket intelligent og åpen. Kompisen min og dama trakk seg tilbake, og vi ble sittende å snakke en god stund. Hun hadde lagt hånden sin oppå min flere ganger, og hver gang slo det elektrisitet gjennom ryggmargen min. Tonnevis med seksuell kjemi. Til slutt var det tid for å gå hjem. Jeg fulgte henne til døra, og ga henne et godt nattakyss. Hun fiklet litt på meg og ville gjerne ha meg med opp, men jeg ville helst vente. Ville ikke bare stupe inn i noe nytt. Dette kunne jo være det helt store. Jeg stirret inn i de vakre brune øynene, ga henne et kyss til, og lovet jeg skulle ringe. Det ble en lang taxitur hjem, og det sitret fremdeles i kroppen da jeg hadde kommet hjem. Jeg tenkte masse gode tanker og sovnet fort.

Dagen etter dukket det opp en koselig tekstmelding, og jeg ringte opp med en gang. Vi snakket i over to timer, og ble enige om å møtes med en gang. Vi møttes med en god klem, og sitringen startet allerede. Herregud. Her måtte jeg skjule meg akkurat som i tenårene. Noe så teit. Hun skjønte det og flirte. Så kom vi i snakk om bursdager. Hun lurte på hvilken dato jeg var født på, og nevnte et stjernetegn hun trodde jeg var født i. Jeg korrigerte, og sa at kompisen min må ha røra, og at vi gutta ikke er så voldsomt opptatt av dette med horoskoper. Jeg flirte. Det gjorde ikke hun. Hun ble med ett veldig alvorlig, og det så ut som hun mest av alt ville gå. Jeg ble veldig overrasket, og ville vite hva som var galt. Hun mente vi ikke passet sammen, på bakgrunn av stjernetegnene. Det var det første hun hadde spurt om. Hun trodde vi hadde passet sammen perfekt. Jeg gjorde et nytt forsøk på å bagatellisere dette med stjernetegn og horoskoper. Da kom en god lekse om at alt hadde stemt for henne så langt og at hun alltid sjekket dagens horoskop før hun gikk ut døra. Jeg hadde visst et stjernetegn som ikke passet med hennes, og et par av eksene som ikke hadde behandlet henne bra, hadde visst dette samme stjernetegnet. Jeg ble målløs. Hun mente jeg gjorde narr av henne, og at vi nok ikke passet sammen. Så tok hun veska si og gikk. Jeg satt måpende tilbake. Da jeg hadde fått summet meg, betalt og gått, kunne jeg ikke annet enn å smile. Tenkte på hvilken historie jeg skulle servere kompisen min...

Jeg vet det er en del kvinner som er opptatte av dette med stjernetegn. Men er det noen av dere som opplever det så viktig som dette? Er dette et kriterie dere bruker aktivt når dere er ute etter ny partner?

8 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Herre min hatt for noen sprø kvinnfolk du klarer å rote deg bort i! Nå har jeg lest hele bloggen din, og jeg må si du skriver utrolig bra. Det er interessant å få en manns perspektiv på forhold og kjærlighet. Merket at jeg kjente meg litt for mye igjen til tider...hehe :)

Det skal tydeligvis ikke være lett, men du virker som en veldig spesiell person så jeg håper ting ordner seg for deg på kjærlighetsfronten snart.

Og skriv mer!

Lenke til kommentar
Stefan

Skrevet

Takk for tilbakemeldingen. Det varmer.

Jeg har nok et slags mønster jeg følger som jeg ikke klarer å se, som får meg til å møte disse kvinnene. Jeg er kanskje blitt litt sær på mine eldre dager også... :fnise:

Lenke til kommentar

Hahaha, uffda.

Nei, ikke alle oss jenter tar det like seriøst! Og hvis hun faktisk sjekker dagens horoskop på hvilken som helst nettside eller avis og hun tok det blodalvorlig, da hadde jeg garantert gjort narr av henne og ikke tatt henne seriøst :P

Men det er jo bare meg!

Lenke til kommentar

Hehehe, har du hørt det siste på horoskopfronten? :skratte:

Astrologien baserer seg tydeligvis på stjernekonfigurasjonen slik den så ut for 2000 år siden. Og inntil nå har man trodd at stjerner har "flytta på seg" på likt, noe man nå har bevist at de ikke gjør xD

Dvs. at alle stjernetegn nå er forskjøvet med en måned! :fnise:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Stefan

Skrevet

Hehehe! Fantastisk... så nå må alt skrives på nytt, med andre ord... :fnise:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...