Gå til innhold

Min Blogg

  • blogginnlegg
    3
  • kommentarer
    0
  • visninger
    25 005

Deilig å være hjemme


Moshalicious

1 206 visninger

Deilig følelse å endelig være gift. Føles som en lettelse nå, men det var utrolig tungt å forberede til det. Spesielt når bryllupet skulle vare så lenge som det gjorde. Var jo galent, + så mye som vi skulle fare frem og tilbake.

Vi giftet oss den 24. september, dvs. vi registrerte oss i tinghuset. Vi feiret den pakistanske festen dagen etter. Så den 26. september hadde vi bryllupsmiddag greie med bare familien ( foreldre og søsken.) Etter det fikk vi heldigvis slappet av 2 netter hjemme hos mamma og de i Kristiansand.

Så reiste vi til Stavanger for å forberede feiringene der. 1 vennefest med middag og rølpefest den 1. oktober, og en bryllupskaffe for naboer og slekt den 3. oktober. Den søndagen var heilt utslitte kan man lett si. Det var godt å bli ferdig med bryllupsplanlegginga. Men det var ikke tid for å reise hjem og slappe av enda.

På søndag reiste vi tilbake til Kristiansand, 3 netter etter reiste vi tilbake til Stavanger igjen, etter 1 natt reiste vi til Bergen med gaver, kjøpte ny TV og dagen etter reiste vi til hytta i Sveio. Heldigvis fikk vi sovet 2 netter der før vi reiste til Stavanger på mandagen for å ta fly til Oslo. En natt uten søvn og mange timer på et trangt seinere var vi i Hurghada, Egypt.

Uansett hvor deilig det var å slappe av der nede i 7 dager i 30 grader var det ikke like deilig som å komme hjem til vår lille leilighet i Bergen. Nå kan vi endelig nyte å være gift.

Etter 10 dager med god hjemmefølelse reiser vi en helg til Oslo!

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...