Gå til innhold

Lammelåret's Blog

  • blogginnlegg
    33
  • kommentarer
    5
  • visninger
    123 555

From: Hvordan få nye venner?


Lammelåret

1 243 visninger

Jeg har mange tips til hvordan du kan få venner, men skriver ikke opp alle her. Gå heller inn på linken i signaturen for å komme til bloggen min. Der ligger mange tips jeg håper du kan gjøre deg nytte av. Det er mange der ute som trenger nye venner, du er ikke alene!

Hilsen Lammelåret :klem:

Source: Hvordan få nye venner?

Det er ikke umulig å få nye venner selv om du er voksen og etablert. Det er heller ikke umulig å få venner selv om du er innflytter i en kommune, men du må våge. Våge å ta initiativ, våge å risikere å bli avvist, våge å vise sårbarhet. Og være tålmodig. Å bygge opp vennskap tar tid. Være raus og fleksibel, for vennskap vokser fram ettersom vi bruker tid sammen og er en del av et fellesskap. Den perfekte venn finnes ikke, ikke sammenlign vennene dine med andre. Hvert menneske er unikt og det gjelder å se det særegne ved alle. Bruk humor og ikke vær kravstor. Vennskap trenger ikke være komplisert.

Les mer om hvordan du kan få venner i voksen alder her: http://snakk.klikk.no/flere_tema1/foreldre/b/wwwlammelretbloggno/default.aspx

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...