Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 449

UKEPLAN UKE 38


Gjest

1 129 visninger

Da var det vel på tide med en ny ukeplan, da. For fortsatt å sette ryddinga og sånt i system. Må forresten nevne at forrige ukes oppdrag gikk veldig bra. Både jeg og mannen rydda leke-/gjesterommet. Vi utsatte det helt til søndag, men men. Bedre sent enn aldri ;) Nå er det orden i alle skap der inn (vi har klesskapene våre der), og lekene ligger i kurver i stedet for utover hele gulvet. Det verste av alt er at vi kasta uante mengder med rask derfra. Både jeg og mannen fylte en søppelsekk med klær som vi skal gi til Fretex. I tillegg fylte vi en søppelsekk med søppel og skrot, pluss at vi også fylte en gammel koffert (som i seg selv er skrot) med gammel "mannskit", som vi sier her oppe. Hva sier egentlig dette om oss? Jo, for det første sier det jo at vi samler på en masse skit til ingen nytte. Hvorfor sparer jeg på gamle klær jeg aldri bruker for eksempel? Tror jeg at det en eller annen gang skal komme tilbake på moten igjen? Og tror jeg at jeg en eller annen gang skal passe alle klærne i small igjen? En annen ting er at dette sier jo litt om vår overflod. Når vi kan kaste store mengder fra bare ett rom. Vi har det jammen ta godt her i Norge, ja. Men over til ukas oppdrag. Også denne uka har jeg bare ett punkt på agendaen. Drar nemlig til mamma på fredag, og blir der hele helga. Så jeg har ikke så god tid på meg, spesielt siden jeg skal på syforening i morgen kveld, og scrappekveld på torsdag :sjenert: Men det jeg skal ta tak i denne uka (høyst sannsynlig i kveld) er skjenken i gangen. Den skal tømmes for klær som aldri brukes, pluss at alt av sommertøy i den skal pakkes vekk. Nå skal den preppes for vinteren :icon_smile: For å sette opp punkter skal jeg i uke 38 gjøre følgende: - rydde skjenken i gangen. - holde orden i huset fra dag til dag (dette går forresten ganske så bra for tida, det hjelper å skrive målene i bloggen, da blir det gjort). - sørge for at områdene som er tatt (vaskerommet, skyvedørsgarderoben i gangen, lekerommet) fortsatt er ryddig og oversiktlig. Disse områdene skal ikke skli ut igjen!Og ellers denne uka skal jeg altså kose meg med syforening, scrapping og to bursdager i løpet av helga. Trening utgår, i alle fall før helga. Fikk nemlig beskjed om ikke å vaske håret de nærmeste 4-5 dagene da jeg var hos legen i går og tok den kulen. Ser ikke for meg å blir svett da. Får helt hetta ved tanken på en treningsøkt hvor jeg ikke kan vaske håret etterpå :overrasket: Blir en koselig uke, tror jeg :icon_razz:

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

Bare innom for å si hei igjen, og for å oppklare at jeg HELDIGVIS ikke har 4 SMÅ barn her i huset! Neida, her er det "alle" aldersgrupper, eller for å være sånn omtrent eksakt; 17md, 5,5år, 13år og 15år. Det er mao. mange behov som skal dekkes med en sånn "flokk", men faktum er jo også at de eldste kan være behjelpelig med de minste - når de da ikke krangler og denslags, da.......

Håper du føler deg ok etter gårsdagens "operasjon" - har gjort det samme ett par ganger selv (noe tid etter at jeg hadde fjernet den første fettkulen kom den sannelig tilbake på akkurat samme sted...). Så får du kose deg med scrapping (som jeg aldri har forsøkt selv, men det ser både gøy og koselig ut) og syforening (syr dere faktisk :klø: ). Og siden du og dere tydeligvis har ryddeånden over dere skal jeg gjøre LITT i den retningen i dag jeg også - blir jo rent inspirert, må vite :ler:

So long :bukke:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...