Gå til innhold

Stefan's Kvinner

  • blogginnlegg
    24
  • kommentarer
    56
  • visninger
    126 032

I pose og sekk...


Stefan

1 946 visninger

Ganske artig uttrykk egentlig. "I pose og sekk". Hva skal man liksom med en pose når man har en sekk fra før? Er sekken full, er det selvsagt godt med en pose i tillegg, men da har man kanskje gapt over for mye allerede?

Da jeg begynte å date, ville jeg ha alt. Jeg lette etter ei søt jente, som allikevel kunne by på utfordringer. Særlig i senga. Det var ikke så enkelt å finne som man skulle tro. Ikke i den alderen. Man lette etter pose og sekk i samme person, med andre ord. Og når det virket umulig, så tok man en sekk og en pose. Det vil si datet to samtidig. Dette var selvsagt dødfødt i lengden, og da ble man selvsagt stemplet som drittsekk. I tillegg fulgte man jo pikken, og da valgte man merkelig nok sex til fordel for de søte jentene. Og man fikk selvsagt som fortjent i disse forholdene. Disse jentene ville selvsagt også ha i pose og sekk. Og man følte seg som en billig Rema-pose.

Min første søte jente, var rett og slett nydelig. Hun hadde langt blondt hår, knallblå øyne, liten nese, stort smil, og herlige fyldige lepper som var fantastiske å kysse. Kroppen hennes gjorde meg helt vill. Herlige former. Relativt små pupper og en veldreid og veltrent rumpe. Hun sørget for enormt mange våte drømmer, det er jeg sikker på. I tillegg hadde hun en utrolig personlighet. Brydde seg om andre, var smart, hadde god humor og så aldri ned på andre. Så hva faen er problemet, vil dere nok spørre? Hun var livredd pikken min. Hun hadde gjort det med eksen sin, og det hadde gått bra, men nå låste det seg. Hun synes det var spennende å runke meg, til dels slikke litt på den, men å ta den inn var uaktuelt. Lar man pikken styre livet sitt, vil man ta en god del elendige valg, og min valgte å gå videre. Til ei eldre jente som brukte meg og kastet meg, akkurat som fortjent. Og slik fortsatte det en liten stund.

Ettersom årene gikk, så man heldigvis en utvikling i positiv retning. Disse søte jentene kunne ha flere skjulte sider, dersom man kom dem under huden. Noen av dem virkelig visste å slippe seg løs i senga, samtidig som man beholdt det yndige utad. Det var dette jeg ville ha. Men det er ikke bare, bare å finne seg noe slik. Det er ikke greit å date seg oppover på næringskjeden. Heldigvis kan man ofte ta med personlig utvikling også. Pikken min begynte å miste sin makt, og man så faktisk ofte forbi denne delen av livet. Noe som også førte til et så og si sexløst forhold man forsøkte å få orden på. Men SÅ lite makt har aldri pikken min fått. Balansen er hårfin, men man bør aldri gi opp å finne det som virkelig kan røre seg. Ofte finnes det man mangler i den personen du allerede har med deg, og det behøves ikke store jobben med å finne det, men noen ganger dukker det man mangler opp som en annen person fremdeles. Heldigvis er jeg ferdig med slikt. Jeg dater aldri to stykker samtidig. Det er å gå halvhjertet inn i noe, og da blir det bare surr uansett. I tillegg holder man den andre for narr, og det er aldri måten å starte et forhold på. Jeg savner ømhet og kos i det forholdet jeg er i nå, men vil jobbe for å redde det forholdet jeg er i. Det er så bra på så mange andre nivåer.

Vi menn søker etter pose og sekk. Hva med dere kvinner? Åjoda, dere er like ille. Vi satt en hel gjeng og diskuterte dette sist helg. Etter en hel del alkohol og høy stemning, kom det frem at min kjære også hadde den følelsen. Hun ønsket at vi kunne være litt mer spontane. Jeg lurte på hvorfor det ikke holdt at jeg angrep henne med en gang hun låste seg inn og tok henne oppetter garderobeskapet, men hun gjorde det klart for meg at det tok tid før hun ble skikkelig klar for meg, og at det tok tid før jeg var skikkelig inne. Hun skulle ønske jeg var mindre. Da åpnet det seg for kvinnene. En skulle ønske typen sin var større, men bare når han var inni henne. Han hadde bra størrelse til oral, men var litt for stor til anal. Og det hele kokte ned til at man burde ha en mann som kunne endre størrelsen etter behov. Mye latter, men allikevel litt sannhet. Og her kommer vi også igjen til dette med pose og sekk. Et par av dem hadde faktisk datet et par stykker samtidig, og det hadde vært veldig vanskelig å gi slipp på det. For det hadde fungert godt for dem. Akkurat som det fungerte for meg i min ungdom. En badguy for sex, og en good guy for ømhet og romantikk. Er det slik at denne søken etter begge deler, ødelegger for realismen i oss? Er det naivt å tro at det er en med begge deler for alle? Jeg mener at det er det som gjør kommunikasjon så viktig. Av de jentene som var der var det kun 1 av 4 som hadde turt å ta opp at gutten kanskje burde bli tøffere seksuelt. De var sammen den dag i dag. Hvordan skal vi gjøre noe med det om vi ikke tar opp problemene med partner? Hva med min første søte jente? Ville kommunikasjon gjort at hun kunne bli vant til pikken min? Ville hun kunne slippe seg løs etterhvert? Hvem vet... Jeg vet jeg iallefall burde ha løst situasjonen bedre. Snakket med henne.

Mine ønsker om nærhet og romantikk ligger fremdeles åpne. Hun vet om dem. Om hun kommer til å tilnærme seg mine håp, vil bare fremtiden vise, men hun har lovet å gjøre et forsøk. Hennes ønske om en pikk som kan endre størrelse etter bruk, har jeg derimot store tvil om kommer til å bli oppfylt...

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...