Gå til innhold

Stefan's Kvinner

  • blogginnlegg
    24
  • kommentarer
    56
  • visninger
    126 044

Kompiser....


Stefan

1 328 visninger

- Er du så jævla under pisken allerede?

Dette smalt fra en kompis da jeg høflig takket nei til å være med på hyttetur denne helgen. Jeg hadde allerede planlagt overnattingstur med min lovende. Hun hadde vært helt i hundre når jeg fortalte om planene, og mente det ville sørge for at vi kom enda tettere på hverandre. Men nå begynner altså kompisene å klage. De samme kompisene som sendte meg ut på gjentatte bomturer med kvinner som absolutt ville vært perfekte for meg. Nå begynner man jo å lure på om det hele har vært et kalkulert spill for å holde meg singel.

- Nei, men jeg vil heller oppleve en kjærlig, myk kvinnekropp enn å være vitne til deres utallige konkurranser som har med kroppslyder å gjøre....

Så langt har det ikke vært noe særlige feilskjær å snakke om, og det gir selvsagt mersmak med tanke på fortsettelsen hvor herlig kjemien mellom oss er. Er det virkelig så vanskelig å forstå at man tar et slikt valg? Jeg har ingen planer om å gå singel resten av livet, og da må man ta sjanser. I dagens kjøttmarked må man også smi mens jernet er varmt. Venter man for lenge vil sjansen passere. Det er alltid flere aktører, og min lovende har flere interessenter, det vet jeg. Han ene har jeg møtt og han ligger rimelig langflat etter henne. Hun bare avfeide meg med latter når jeg ganske så tørt nevnte hvor interessert han er. Men ting kan skje raskt. Mener man at en impulsiv guttetur, og det å avlyse en godt planlagt overnattingstur ville hjelpe meg med å hanke henne inn?

Nå var nok dette sagt med litt humor også, men det var tydlig at det lå noe i dette. Er det slik at de faktisk er redd for å miste en kompis? De aner jo ikke hvordan denne jenta er, og hun er absolutt ikke typen til å binde meg. Vi vet begge at det er viktig å mate individet samtidig som man smelter sammen som et par. Og prøver man snakke om det, så slår man av helt. Dette er en av grunnene til at jeg synes det er bedre å kommunisere med kvinner. Mannfolk blir jo helt Rambo med en gang man snakker om følelser. Skal ikke kompiser som har kjent hverandre i en årrekke kunne diskutere følelser når situasjonen er i ferd med å endre seg. Eller... den er kanskje ikke det engang. Det er fremdeles kun snakk om dating. Vi har ikke hatt SAMTALEN enda. Det er også en ting som skremmer. Men jeg vet jeg skal bruke god tid. Men ikke fordi kompisene mine sier så.... Toskene.... ;)

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingenting som er så skummelt som single kompiser og venninner! Kos deg med dama, jeg tipper gutta er misunnelige :)

Lenke til kommentar
Rosalind

Skrevet

Enig med utlogga. Hvordan går det forresten med den Lovende? :)

Lenke til kommentar
Sheherasade

Skrevet

Bra prioritering! Noen sjanser i livet er verdt å ta, og i hvert fall når det gjelder kjærlighet!

:rødme:

Ramlet tilfeldigvis over bloggen din. Må si du skriver kjempebra! Og du høres ut som en herlig kar. Lykke til videre! :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...