Gå til innhold

LilleCanCan's Blogg-Alternativ!

  • blogginnlegg
    9
  • kommentarer
    0
  • visninger
    25 050

Klarsyn.


LilleCanCan

1 270 visninger

Det har seg slik, at enkelte tror at de klarsynte vet alt om alle til et hvert tidpunkt.

Hva de spiser, når de går på do, og når de sover, osv...

Jeg husker en gang jeg uten spesielle forberedelse fikk vite om en bekjent av meg, sin ganske så forferdelige hendelse via mitt klarsyn.

Jeg fikk opp bilder (bokstavelig talt) foran mitt 3. øye, og de bladde seg videre bortover og bortover. Jeg satt bare og tittet igjennom dette "albumet", og på slutten kommer en stemme inn og sier; "Derfor gjør personen som h*n gjør".

På bildene viser personen seg som ekstremt promiskuøs, og jeg har alltid undret meg sånn over hvorfor personen oppfører seg som den gjør.

Videre i klarsynet så jeg meg utenforstående til en episode, med et ønske om å hjelpe denne personen, men personen gikk bare vekk i fra meg. Nonchalant og arrgoant som personen later til å være.

Jeg fikk svar via mitt klarsyn hva som feilte denne personen, men så klart, jeg stolte kke helt og holdent på mitt klarsyn. Siden får jeg vite at alt jeg så, var sant.

Via andre personer riktig nok, som ikke klarte å holde personens hemmelighet i skjul.

Jeg undret meg så over hvorfor akkurat jeg fikk vite dette?

Dette var veldig private detaljer om denne personen, og jeg lurte rett og slett på hvorfor Gud (ja Gud) ga meg denne informasjonen.

Jeg fikk en følelse av munnkurv om hele temaet, og har derfor gjort om historien litt her, slik at personen ikke skal kjenne seg igjen.

Jeg fortalte heller aldri dette til noen, da jeg vet at det aldri ville lønne seg uansett!

Så over til saken;

Enkelte tror vi kan få klarsyn om alt og alle til enhver tid.

Det kan ikke alle klarsynte til enhver tid. Etter min erfaring får man klarsyn om temaer som gjelder en selv, eller hvis man får tillatelse av en annen til å spå dem f.eks.

Ja, som man ser over fikk jeg klarsyn angående en person som aldri ga meg lov til dette, men føler selv dette var en slags tillitserklæring fra sjelen min, eller Gud kanskje, og at "det" visste jeg ville holde tett.

Jeg får derimot klarsyn om andre, hvis de f.eks ljuger til meg. Da angår jo temaet meg, og får og klarsyn om ting som angår verden/verdensproblemer (men det angår jo også meg), så jeg tror, at i det store og hele må man enten få tillatelse til av personen til å se i dens fremtid, eller så må temaet angå en selv for å få sett noe om andre i klarsyn,

Derfor tror jeg man ikke kan få klarsyn om alt, slik noen tror.

"Du er jo klarsynt, du burde jo vite", sier enkelte, både her på forumet og ellers.

Vel, for det første; Angår temaet meg i det hele tatt?

For det andre: Er den andre personen åpen for dette (det er himla vanskelig å gjøre en reading for en person som ikke tror, men for all del, det går også)?

For det tredje; Noen må sette i gang med enkelte øvelser for å åpne sitt tredje øye. Det er ikke bare å sette seg ned, med beina i kors å "se" for alle.

Selv opplever jeg å få klarsyn uten forberedelser også, men liker som regel å forberede meg, pga beskyttelsens skyld, og noen ganger må det til rett og slett med en forberedelse eller to.

Det gjelder å være åpen, avslappet og ikke påtvinge klarsynet, da dette skal komme av seg selv.

En stor fordel er at Swadistana-chakra ikke er blokkert også (seksualchakra - chakra 2), siden dette samarbeider med Ajna-chakra (altså, det 3. øye - chakra 6).

Amen! :ler:

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...