Gå til innhold

LilleCanCan's Blogg-Alternativ!

  • blogginnlegg
    9
  • kommentarer
    0
  • visninger
    25 065

Meditasjon.


LilleCanCan

1 673 visninger

Ah, jeg har ikke tall på hvor mange meditasjons-cd'er jeg har i hus.

Jeg elsker å drømme meg vekk i Indisk musikk. Hvem vet. Kanskje jeg har vært en Inder i mitt tidligere liv? :ler:

Man skal ikke se bort i fra slikt altså... :lur:

Ellers så finnes det uttallige meditasjons cd'er, og etter jeg begynte å meditere for noen år siden, og da "ordentlig" meditasjon (hvordan man enn definerer det), så har jeg:

1: Nesten bare godt humør, og det nesten hver dag.

2: Bedre selvtillit.

3: Bedre økonomi (LoA virker, virkelig).

4: Bedre fysikk (altså, god helse).

5: Mer overskudd!

Pluss masse, masse mer så klart.

Her er noen av favorittene, men det dukker til stadighet opp nye favoritter, så jeg må bare henge med, på meg selv;

- Den aller første er en Yoga-CD, som jeg bruker å meditere til.

Den inneholder nydelige toner, og mantra for mine ører. Ben Leinbachs - The spirit of yoga er en cd jeg aldri kan være foruten. Den funker fint til å bare høre på og, eller å trene yoga til.

- Så har vi Eastern Harmony. Jeg fikk for en liten stund tilbake en samling av 5 CD'er, av min kjære. Den inneholder "enkel" meditasjon, Tai Chi, Chakrameditasjon, Reiki og Yogameditasjon. Jeg har dessverre ikke hørt på annet enn chakrameditasjonen enda, men regner med at denne er ganske ok.

Finner ingen link nå til denne 5-pakkningen heller, men det er bare å søke opp på navnet.

- Den tredje er Holosync-meditasjon.

Denne sies (som de fleste andre meditasjoner) å gi bedre helse, minske stressnivået, gi bedre selvtillit, osv osv. Lista er lang. En ganske grei meditasjon. Hemisync er en annen variant. Aldri prøvd, men kanskje den og skal testes.

- En som er super til manifestering (av både penger og en god helse), er Vianna Stibals; Manifesting from the seventh plane.

- Så har vi Japameditasjon. Jeg har ikke testet ut denne form for meditasjon enda, siden Hare Krishna dessverre ikke klinger så bra i mine ører, men man skal aldri si aldri. Har nå tittet litt på denne, mtp anbefalinger fra andre, så hvem vet. Kanskje Japameditasjon blir den neste favoritten.

- Og for og ikke glemme denne. My Music for Meditation. Denne er ganske fin, og det er ikke så lenge siden min mor ga meg denne.

Det finnes og flere billige mp3'er man kan laste ned og meditere til.

The Secret har noen gode meditasjoner jeg innimellom hører på.

Doreen Virtue har og chakrameditasjon, englemeditasjon også videre. Ganske gode meditasjoner, og har selv lastet ned noen av henne som er gode å høre på, på kvelden, og jeg elsker toner av harpe og englekor, så av hennes meditasjoner er det bare å gå løs!

Det finnes og kundalinimeditasjon, som b.l.a går på å vekke din indre visdom, visjon (klarsyn f.eks), etc. I starten av hele dette, var dette noe jeg bare visste å holde meg unna.

Nå som man har kommet litt lenger på vei, syns jeg kundalinimeditasjon bare er gøy og lærerikt!

Kundalini er i grunn noe som skal komme helt av seg selv, aldri presses på, men selv mener jeg at det kan være fint å få litt guiding når først kundalinienergien strømmer inn i en.

I dag har jeg hatt tre "etapper" med meditasjon. En med chakraåpning, en med thetahealing/meditasjon, og en med chakrarensing, hvorav jeg til slutt lukket chakraene mine.

Føler meg mye bedre, til tross for en hormonell meg, som da alltid vimser rundt, blir svimmel og til tider ganske gretten.

Å glemme at mensen skal komme, veel... ingenting er bedre og jeg kan takke meditasjonen for det.

Nå blir det snart kvelden her i stua. Er så trøtt for tiden. Da er det godt å legge seg tidlig og bli utvilt til morgendagens jobbing og diverse annet!

Nighty, snart! :søvn:

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...