Gå til innhold

MissJones' Blogg

  • blogginnlegg
    27
  • kommentarer
    15
  • visninger
    23 290

Endel nytt! Endel bra. Endel samme gammle


MissJones

1 156 visninger

Jeg gjorde det "slutt".

Jeg var på julebord. Og nå er det på en måte ikke "slutt" lenger.

Det bare ble sånn. Igjen.

Jeg reiste hjem fra jobb på mandagen istedet for onsdagen. Fikk muligheten, å da er det jo deilig å få dobbelt sjekket kofferten å ta det litt med ro før det braker løs på julebord!

Han fikk med seg at jeg reiste hjem tidligere, så på mandagen nesten med engang jeg var kommet inn døren hjemme så ringer han. Bare vanlig prat, jeg har jo gjort det slutt.. Snakket om julebordet å om hvordan jeg hadde hatt det på jobb. Hvordan han hadde hatt det hjemme osv..

På tirsdagen så ringte han igjen.. Han sa at han reiste innover litt tidligere til Oslo for å reise opp til en gammel kollega som også skulle være med på julebordet, før de skulle reise ned til bussen sammen.

Det er ikke så mange som vet om oss, så det er litt vanskelig med hvordan jeg skal forholde meg til han når det er så mange kollegaer der.. Å så vet jeg jo ikke hvordan han forholder seg til meg heller..

På onsdagen dro jeg ned til der vi skulle møtes. De fleste var kommet allerede, men ikke han. Tok ikke så kjempe lang tid før han kom.

Det var bare et "Hei", ikke noe annet..

Jeg har jo på en måte gjort det slutt allerede, og det er jo nesten ingen som vet om oss heller.. Å det er kanskje ikke noe vits å la alle få vite at vi har, eller hatt et forhold når jeg egentlig har avsluttet det..

Det er jo alltid masse alkohol når det kommer til disse jobbturene.. Så på bussen opp så begynte alkohol inntaket. Vi var kanskje 60 stk som reiset opp, så ganske mange!

Buss turen gikk bra! Drakk litt forsiktig, siden vi skulle holde på lenge, å klokka var jo ikke mer enn 13 når vi reiste oppover..

Bussturen gikk bra. Var god stemning, snakket ikke noe særlig med mannen.

Vi kom opp å kom oss inn på hyttene.. Så var det drikke litt der å stelle oss før det var middag på kvelden.

Jeg bodde på hytte med Mannen og 5 andre gutter.. Så fikk jo eget soverom å hele pakken! Var helt perfekt hytte å bo på! Kjempe koselige gutter! Så vi hadde det utrolig morro! Og ingen fester hos oss! Det er deilig å slippe slik at man kan legge seg når man vil, og at ikke det blir kjempe rotete;)

Så første kvelden var det opp å spise med alle sammen. Var blitt ganske bra full allerede, som de fleste andre..

Virret rundt å snakket med så å si alle;) Snakket ikke noe særlig med Mannen. Jeg hadde jo lovet han kameraten min å ikke gå å henge etter han! Å det gjorde jeg ikke heller!

Men så kommer ei venninne bort til meg å spørr, "Har du sett Mannen?". "Nei", sier jeg.

Så forteller hun at sist hun så han sto han ute å røykte med "Kari". Å nå var begge borte.

Jeg ble litt sur, litt lei meg og ganske irritert! i tillegg var jeg ganske full å det begynte å bli sent. Så klok som jeg er, så fant jeg ut at jeg bare går tilbake til hytten å legger meg.

Så blir det ikke noe drama av det her. Det er ikke vits å lage en greie ut av det forann alle sammen.

Dessuten så har jeg gjort det slutt å akkurat ikke prøvd å få kontakt med han hele kvelden, men heller litt mer motsatt..

Så jeg gikk tilbake til hytten å la meg! Jeg prøvde å ringe en gang først. Selvsagt tok han ikke telefonen. Så sendte jeg en melding før jeg sovnet. Et par timer senere kom endel av de andre guttene hjem. Så da var det bare å stå opp igjen, ta med seg dyna ut i stuen å ta et par øl med de;)

Mannen var fremdeles borte.

Jeg satt i sofaen sammen med en gammel kamerat til Mannen. De har kjent hverandre i over 10 år og kommer fra samme sted.

Det skjedde egentlig ingenting. Han satt bare å strøk på meg.. Så etter en liten stund gikk jeg å la meg. Han kom litt etterpå å la seg å begynte å stryke på meg igjen.

Jeg sa til han at jeg ikke kommer til å ha sex med deg, bare så du vet det.

Noen timer senere våknet jeg av at jeg ble dyttet i benet. Da var han kameraten borte, og Mannen satt på senge kanten..

Jeg så han var litt dårlig. Jeg kan egentlig tenke meg at han hadde dårlig samvittighet siden han ikke bare la seg. Tror han skulle sjekke reaksjonen min først..

Så etter at han la seg lå han bare og holdt godt rundt meg! Han snakket om hvor utrolig glad han var i meg, hvor utrolig mye jeg betydde for han.

Han var veldig søt!

Jeg var glad for at han kom å la seg med meg, men jeg var veldig usikker. Hvor hadde han vært, hva hadde skjedd med han og "Kari"?

Men orket ikke ta det opp da, så jeg la meg bare til å sove igjen..

Morgenen etter våknet jeg ganske tidlig. Han lå å holdt fast i meg, men fikk sneket meg ut etter litt;)

Ingen andre var våkne enda, så gikk ut for å ta meg en røyk. Når jeg står ute på trappen kommer hun venninnen min tuslende forbi! Hun sa at hun hadde kjeftet på Mannen igår. Hun hadde sagt at han burde vise meg litt mer oppmerksomhet, for om dette var noe han ville så var det nå han hadde sjansen. Om han ikke tok den nå så var det ferdig. Da kunne han bare glemme det!

Jeg fortalte at han hadde kommet å lagt seg en gang iløpet av natten, men jeg hadde ikke fått spurt han enda om hva som hadde skjedd.

Om jeg ikke spurte han nå snart så kom hun til å snakke med han å spør.

Selvom jeg virkelig ville vite hva som hadde skjedd, så ville jeg ikke spørre han før det var et "passende" tidspunkt.

Om han hadde gjort noe så ville jeg ikke vite noe før på slutten. Jeg ville ikke ødelegge min tur!

Etterpå gikk jeg inn i hytten å begynte og små rydde litt.. En av de andre guttene våknet, så fikk skravlet litt med han.. Gikk inn og ut av soverommet. Mannen lå å halv sov enda..

Dagen gikk som normalt uten at jeg spurte om noe, eller at jeg hang etter han.

Når vi var på After skien så gikk jeg og han gode kameraten min for å spise litt å sånn.. Han som vet alt om oss.

Han sa at han var veldig stolt av meg igår! Mannen hadde jo prøvd å få oppmerksomhet fra meg, men jeg hadde nesten vært avvisende.

NEI,NEI,NEI!!! Det var det jeg tenkte i mitt hode da! Typisk! Kanskje det var derfor han gikk?? For det hadde vært like etterpå at han hadde forsvunnet visstnok.. Hvem vet..

Senere på kvelden når jeg kom tilbake så sto Mannen og han kameraten som hadde gått å lagt seg med meg utenfor hytten. De sto å snakket. Når jeg kom ble det helt stille..

Kan tenke at han fortalte om det, eller det som ikke hadde skjedd, men som likevel ikke var helt greit..

Jeg tuslet nå bare inn å satt meg litt med de andre guttene der.. Etterhvert gikk endel av de for å ta seg en liten time på øyet..

Jeg, Mannen og en av de andre guttene var de eneste som våkne. Etterhvert så gikk jeg i dusjen.. Greit å få det unna før alle guttene våkner å skal på badet! Og som vanlig så er det ikke så store varmtvanns tanker på slike hytter heller..

Så etter jeg hadde vært i dusjen å sto på badet for å stelle meg så avtalte Mannen å han andre at de fikk gå i dusjen.. Mannen sa at han bare kunne gå i den dusjen på det badet jeg sto. Det gikk helt fint. Å det gjorde han.. Tror kanskje han ene av de guttene skjønte det litt da..

Men når han sto i dusjen å jeg sto å sminket meg fortsatte han på hvor glad han var i meg å hvor mye jeg betydde for han.. Om jeg skal si det sånn, på den turen så tok han nesten helt avgårde med det! Det er jo utrolig koselig da!

Lurer på om det gikk opp et lite lys for han når Kameraten hadde vært lagt seg med meg..

Jeg vet ikke, men noe skjedde et eller annet sted der..

Men, dette er litt sykt! Når han sto i dusjen så sier han :" Missjones, se på meg".

Jeg sto med mascaraen, så jeg svarer bare "Ja".

"Nei, SE på meg"

Han sto med hodet over kanten på dusjen.

Jeg snur meg å ser på han.

"Vet du hvor fine barn vil vil få sammen??"

"Hæ" sier jeg..

"Ja, supermodeller. De kommer til å bli helt utrolig!"

"Så langt har ikke jeg tenkt" sier jeg.

Altså, hva var dette å komme med?? Jeg skjønner ingenting!

Men hele kvelden så var han kjempe søt. Kom bort ofte til meg. Om vi gikk ut for å ta en røyk og det ikke var noen andre der så kysset han meg.

Jeg var en av de første som reiste tilbake til hytten sammen med endel av de andre guttene..

Fjellet og pumps er veldig kaldt!!!!;)

Så etter at vi hadde fått tatt litt vin på hytten å fått varmen så fikk jeg på meg en ordentlig genser å varme sko, tok med meg vinen å løp over til hytten ved siden av. Der var det nachspiele;)

Hadde det kjempe morro, skravlet, danset! Kjempe gøy!

Etter en stund kom mannen også. Etter en stund gikk jeg å Mannen tilbake til hytten vår. Det var blitt veldig sent, eller tidlig om man kan si det sånn;)

Når vi sto utenfor hytten for å ta den siste røyken sier han:

"Du må vel skjønne at jeg forstod det hadde ligget noen andre i sengen når jeg kom å la meg, det er utrolig dårlig gjort med han. Han er jo en gammel og god kamerat av meg!"

"Ja, men det skjedde jo ingenting. Jeg har ikke kysset noen eller hatt sex med noen andre. Men da kjenner du hvordan det føles når du plutselig var borte med "kari" Det er ikke så veldig god følelse eller??".

Han så den da..

Det jeg har glemt å få med her var at etter middagen så hadde jeg vært ute å tatt en røyk. "kari" kom hun å, så før vi skulle inn så spurte jeg henne om hva som hadde skjedd. Jeg sa det på en veldig fin måte, og at jeg bare lurte.. Hun sa at de hadde såvidt kysset, men hun hadde jo klinet med så å si alle den kvelden.. Noe som forsåvidt er sant! Før middagen så hadde hun allerede klint med 4 stykker.. Ikke at det er noe unskyldning fra hans side.

Jeg sa at jeg hadde spurt "kari" hva som hadde skjedd, så jeg viste det.

Han sa at han ikke hadde hatt sex med noen andre. "Greit" sier jeg, ikke jeg heller.

Sånn ca sånn gikk den samtalen..

Når vi gikk å la oss så var det igjen det med å holde så utrolig fast i meg, fortelle hvor mye jeg betydde og hvor veldig, veldig, veldig glad han var i meg!

Neste morgen gikk vi i dusjen sammen. De andre var nesten ferdig med å pakke, og vi hadde ikke særlig god tid før vi skulle møtes å bussen skulle gå!

På bussturen nedover satt jeg bare å halvsov å reparert litt forsiktig med vinen.. Mannen drakk endel å ble ganske så full etterhvert...

Jeg var blitt invitert i middag på kvelden den dagen jeg skulle hjem. Mannen var også invitert til den middagen. Og det blir alltid til at vi ender opp ganske fulle alle sammen;)

Men han hadde takket nei, siden han egentlig burde reise hjem. Selvom han hadde lyst. De som vi var invitert til har vi vært med endel ganger. De vet hele opplegget. Det var sånn de møttes faktisk.

Når vi kom frem til oslo ente det opp med at han ble med likevel.

Vi dro hjem til oss, fikk tatt en dusj å drukket litt kaffe før vi måtte hive oss avgårde. Middagen var like hyggelig som vanlig! Kjempe koselig! Å han var bare helt super søt! Da var vi ordentlig kjærester! Å han kysser på meg, holder rundt meg!

Helt fantastisk! Det ble ganske så sent som vanlig, å vi ble ganske så fulle alle sammen, som vanlig;)

Vi kom oss hjem til meg igjen, å begge sovnet nesten før vi hadde fått lagt oss i sengen! Men han lå å tviholdt på meg hele tiden.

Når vi våknet på lørdagen var nok begge ganske så slitne! 3 dager med drikking er ikke noe denne kroppen er vant til!!

Vi lå å snakket og koste til nærmere halv 3!! Han snakket om hva og hvordan han skulle gjøre skillsmissen osv..

Det har aldri vært så mye snakk om det som nå.. Men vi får nå se. Jeg tror ikke på noe før det har skjedd.. Å da må jeg jo bare ta det som det kommer!

Han reiste hjem på ettermiddagen, å på søndagen så reiste han på jobb igjen.

Han har ringt hver dag nå når han har vært på jobb. Å jeg har fått masse kjempe mye fine meldinger fra han.

" Missjones, du betyr mye mer for meg enn jeg hadde planlagt. Og nok mye mer enn jeg vil innrømme!"

Var en av meldingene jeg fikk.

Det har vært helt utrolig fint siste tiden!

Men nå dra han hjem på onsdag. Jeg drar på jobb. Og vi ses ikke før i midten av januar. Skal på en måte bli deilig. Men på en annen måte litt trist..

Det siste jeg har å fortelle er på fredagen så snakket jeg med han. Hadde vært ute å drukket altfor mye vin med ei venninne. Var ganske så bedugget;)

Men da når jeg var kommet hjem så snakket jeg med han. Det eneste jeg husker var at han spurte om jeg var full! Så klart jeg var det. Og så sier han at han hadde snakket med mamman sin om skillsmissen!

Men nå rett før julen så skjer det ingenting, men han skulle jo være hjemme i 3 uker..

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...