Gå til innhold

Litavesla's Blog

  • blogginnlegg
    12
  • kommentar
    1
  • visninger
    28 794

Middagsmatdilla :p


Litavesla

1 043 visninger

Lenge siden sist gitt.. :sjokkert: hehe.. men som jeg sa i første innlegg, av og til har jeg mye på hjerte.. av og til ingenting :)

Har fått totalt middagsmatdilla for tiden... men bruker som regel å få det sånn når det er høst.. varer som regel ikke lenge.. :tongue: Synes litt synd på min kjære når jeg har det sånn som nå... jeg saumfarer nettet etter oppskrifter og i blader. Jeg presterte faktisk å kjøpe Spis Bedre (matmagasin) her i uka, ikke at det var et dumt kjøp... Stod mange fristende oppskrifter der som så ut til å være gode middager, samt at de var rimelig raske å lage.

Det vi sliter med her i gården i forhold til middag er fisk. Ingen av oss er særlig glad i fisk, så derfor må vi prøve å finne noen oppskrifter med fisk som vi synes er gode. Det var en del fiskeoppskrifter i Spis Bedre som så gode ut som vi skal driste oss til å prøve :jepp: Andre oppskrifter også som så spennende ut, så blir nok prøvd litt fra det bladet ja :) Kan jo faktisk hende vi finner noen nye hverdagsfavoritter!

Grunnen til at jeg får sånne middagskick, vet jeg egentlig ikke. Men tror en av grunnene er at høst forbinder jeg med at det blir mørkere om kvelden, og da skal en kose seg inne med god mat, god drikke og godt selskap! Så det hører vel med til historien at vi skal ha et vennelag med elgsteik om 2 uker :biggrin: Det ser jeg frem til, for elg er skikkelig godt. Og så er det kjekt å lage mat til flere enn bare 2 stk :Nikke:

Egentlig savner vi noen å bare be hjem på middag uten at de har noen forpliktelser. De vennene vi har, er nemlig opptatt på hver sin kant fordi de har unger... og da må alt planlegges til punkt og prikke. Ettersom vi fortsatt lever det gode liv uten barn, blir det litt kjedelig i lengden. Men sånn har det nå blitt, og det må vi bare godta :) Vi har fundert lenge på om vi skulle gå litt aktivt inn for å finne noen "middagsvenner", men har ikke gjort det enda...

Det som stopper oss er rett og slett økonomien... vi vil så gjerne leve litt mer luksusiøst enn det vi egentlig har råd til.... :P Vi har vel egentlig blitt enige om at vi har fått noen dyre vaner dette året. Ikke nok med at vi liker god mat med god vin til, men vi har i tillegg blitt så "fine" på det at skal vi ut på byen for en kveld, drikker vi ikke øl, vin eller rusbrus... neida... vi må ha drinker! Og litt av skylden for det kan vel jeg ta på meg... jeg ga nemlig min kjære et lite puff i forhold til bartender-drømmen han har hatt i flere år, ved å gi ham gavekort til bartenderskole i julegave i fjor. Betalte ikke hele beløpet, men sponsa ham med noen kroner. :)

Så inntil vi får penger til å "søke" opp noen med samme interresser som oss, får vi kose oss alene med matlagingen. Selv om jeg synes det er kjekkest å lage noe til flere ;) Hvis vi planlegger godt nok, så kan vi faktisk få det til også med de vennene vi har :)

I dag blir det bare oss to, men gleder meg... skal prøve en ny rett, og selvsagt skal vi ha vin til maten :wink:

God helg! :bolledeig:

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...