Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 448

Sjokolademysteriet


Gjest

1 166 visninger

Nå har jeg vært på butikken. Kom hjem med tre fulle handleposer. Men altså, hvordan i alle dager havnet ikke mindre enn to store sjokoladeplater oppi posene mine?? Jeg har jo liksom startet et nytt og bedre liv :forvirret:Akkurat nå holder jeg på å koke grøt. Lørdag er grøtdag i Nala-heimen :) Håper jeg ikke glemmer meg av her jeg sitter, sånn at hele røklet koker over. Her i gården går det forresten i Geisha grøtris. Ingenting annet duger. Sånn hurtiggrøt er bare tull. Kornete og ekkel. Skjønner ikke at folk spiser det søplet. Men Geisha, det er godt det. Geisha kokt på H-melk og med litt rømme og vaniljesukker oppi. Nam!Gubben spiller U2 og spiller "Moromix" med Storesøster. Etter at vi var på U2-konserten i Oslo her for litt siden, har har kjøpt alle U2-platene han manglet. Konserten var forøvrig FANTASTISK. Akkurat så bra som avisene skrev. Og ikke minst var det godt å komme seg bort litt. Svigermor passa jentene mens vi var i hovedstaden. Jeg hadde morsmelk i fryseren, og Lillesøsteren tar flaska uten å protestere, så det gikk helt knirkefritt. Nå skulle jeg bare ønske at Madonna kunne legge ut på Europa-turné. Det hadde vært noe. Da skulle svigermor fått passa de små igjen, ja :sjarmor:

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

Så koselig at du har starta blogg! Jeg har savna blogg eller dagbok fra deg, er jo litt lettere å følge med på deg når jeg ikke må sende masse pm'er for å mase ;)

Må si at jeg er veldig enig med deg når det gjelder grøt. Jeg bruker riktig nok lettmelk om jeg har, men det må vare Geisha og rømme oppi, og den koker som regel over minst en gang :ler:

Misunner dere bare litt den U2-konserten da. Men for å få enda mer konsert får dere stikke innom på feiringa av unionsopplysninga som starter i uke 33. Da er det gratis konserter og teater både i Kongeparken og på Skansen hele uka. Jeg jobber som frivillig, og har fått tatt en sniktitt på programmet. Det ser veldig bra ut :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...