Jump to content

Annas bok

  • entries
    21
  • comments
    9
  • views
    21617

umulius og mamma

Sign in to follow this  
Guest

1024 views

åh.... sliten nåfor en dag!!!!Fireåringen har snakka i ett hele dagen og konsekvent gjort nøyaktig det motsatte av hva han har fått beskjed om. Han har ikke vært i ro i ett minutt sammenhengende. Det føles som om jeg ikke har gjort noe annet enn å kjefte hele dagen... Nå sover han , er verdens vakreste barn, og jeg følker meg som verdens verste mor. Av og til tror jeg barnet mitt må være periodesvis hyperaktiv. Men det går vel ikke an... For mange flere dager er han jo drømmeungen min. Han som tenker så mange kloke tanker og gir verdens beste klemmer. Antageligvis handler det om å ikke ha lekt med andre barn på dagesvis. Men på mandag starter heldigvis barnehagen igjen.Og i morgen kommer atter en dag, med blanke ark for oss begge.Jeg håper bare inderlig at jeg greier å gi ham en slik barndom som jeg vil at han skal ha. At det ikke blir slik at han bare husker kjefting og sliten mamma. *sukk*

Sign in to follow this  


2 Comments


Recommended Comments

Det er vel akkurat litt sånn alle vi mamma'er føler oss innimellom? Jeg kjenner meg godt igjen i beskrivelsen din jeg, og sønnen min er jo ikke ett år engang. Men vi gjør så godt vi kan og vi er verdens beste mamma'er :tommel:

Share this comment


Link to comment

Kjenner meg godt igjen ja, tror nok bare vi må bli enige i at slik er det å være mamma. Godt å være tilbake i normal gjenge igjen ja :ler:

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...