Gå til innhold

Annas bok

  • blogginnlegg
    21
  • kommentarer
    9
  • visninger
    22 151

umulius og mamma


Gjest

1 282 visninger

åh.... sliten nåfor en dag!!!!Fireåringen har snakka i ett hele dagen og konsekvent gjort nøyaktig det motsatte av hva han har fått beskjed om. Han har ikke vært i ro i ett minutt sammenhengende. Det føles som om jeg ikke har gjort noe annet enn å kjefte hele dagen... Nå sover han , er verdens vakreste barn, og jeg følker meg som verdens verste mor. Av og til tror jeg barnet mitt må være periodesvis hyperaktiv. Men det går vel ikke an... For mange flere dager er han jo drømmeungen min. Han som tenker så mange kloke tanker og gir verdens beste klemmer. Antageligvis handler det om å ikke ha lekt med andre barn på dagesvis. Men på mandag starter heldigvis barnehagen igjen.Og i morgen kommer atter en dag, med blanke ark for oss begge.Jeg håper bare inderlig at jeg greier å gi ham en slik barndom som jeg vil at han skal ha. At det ikke blir slik at han bare husker kjefting og sliten mamma. *sukk*

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er vel akkurat litt sånn alle vi mamma'er føler oss innimellom? Jeg kjenner meg godt igjen i beskrivelsen din jeg, og sønnen min er jo ikke ett år engang. Men vi gjør så godt vi kan og vi er verdens beste mamma'er :tommel:

Lenke til kommentar
Mette

Skrevet

Kjenner meg godt igjen ja, tror nok bare vi må bli enige i at slik er det å være mamma. Godt å være tilbake i normal gjenge igjen ja :ler:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...