Gå til innhold

Den erotiske sommerføljetongen

  • blogginnlegg
    16
  • kommentarer
    0
  • visninger
    498

Irene og Erik (13)


Hunmedham

340 visninger

Erik tok ordet og snakket med en stemme som var lav, men som bar godt. Flere hadde tittet nysgjerrig på ham det siste døgnet, for Erik var en flott mann. Han var nær 40 år, veltrent og med synlige muskler under huden. Bena var velformede og magen flat. Kjønnet hans var hverken stort eller lite og kjønnshåret var omhyggelig frisert. Også han var preget av den spesialkrydrete eggerøren, og ereksjonen hans sto skrått opp over et par tunge baller. Han var lyshåret og kortklippet og så ut som en idrettsutøver.

Kona hans, Irene, var også noe uten om det vanlige, ikke minst fordi hun var så tynn, dessuten nokså lav. Irene var maratonløper og hadde ikke et eneste gram fett under huden. Håret var guttekort og brystene var bare synlige som små forhøyninger på toppen av brystkassen. Rumpa hennes var liten og hard, noe som fremhevet en allerede svært iøynefallende bollemus. Hun smilte mye og hadde allerede blitt kjent med hver og én av de andre.

Som den eneste av de som hadde vært i ilden så langt, henga Irene seg til sin manns pikk. Mens han satt på bassengkanten og fortalte, sto hun nede i vannet og sugde ham varsomt. Av og til lot hun ham slippe ut av munnen, men da bare for å la skaftet og pungen få en omgang med tungen. Det var vanskelig for tilhørerne å høre etter, blikkene deres ble dratt mot det som foregikk i Eriks fang, men Eriks stemme nådde dem likevel.

Som en usynlig skygge listet Einar seg rundt og skvalpet mer vin i vennenes glass. Solen stekte. Ingolf satt fremdeles bak grillen, nokså utmattet.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...