Jump to content

Den erotiske sommerføljetongen

Sign in to follow this  
  • entries
    16
  • comments
    0
  • views
    237

Håkon (6)

Sign in to follow this  
Hunmedham

175 views

Håkon var en 44 år gammel forretningsadvokat. Han var ganske vellykket og var ofte på reise til mange europeiske land hvor han møtte næringslivsforbindelser. Han var nesten helt hårløs på hodet og hadde barbert det lille han hadde igjen helt kort. Han hadde en senete kropp og et magert, uttrykksfullt ansikt. Når han drakk ble han ofte svært engasjert og doserte ustoppelig om sin hovedinteresse, som var kollektiv arbeidsrett. De fleste mente at Håkon var en flott mann, ikke minst fordi han var oppsiktsvekkende godt utstyrt nedentil – hvis han bare kunne holde munn!

Han var gift med Gro. Hun var rundt ti år yngre enn han, hadde et skulderlangt blondt hår, som hun bleket med stor entusiasme. Hun tok solarium hele året og hadde bevart nok kjønnshår til at hun kunne frisere det i et hjerte. Det hadde hun farget rødt. Onde tunger ville ha det til at hun var lei sin manns voldsomme manndom, noe som hadde gitt henne en interesse for mer normale størrelser – en interesse hun dyrket med stor iver. Andre avviste dette ryktet fullstendig og mente at Håkon og Gro tvertimot delte denne interessen for mindre mannlige kjønnsorganer, slik gode ektepar burde gjøre.

Da Håkon fikk ordet en stund etter lunsj hadde han gått seg vill i en lengre utledning om hvordan EUs direktiver og rettspraksis hadde påvirket norsk rett med hensyn til virksomhetsoverdragelser. Det var egentlig ingen som fulgte med, men han hadde likevel et visst publikum siden hans nokså enorme manndom av en eller annen grunn hadde vært sammenhengende erigert fra litt etter frokost. Han hadde selv gitt opp å tenke på det, litt siden de andre mennene rundt ham var i samme situasjon.

«Det var nok mange som likte eggerøre», tenkte Einar.

Einar hadde servert den samme eggerøren til lunsj, som ellers besto av et tapasbord. I et par kjølere lå snertne halvflasker med manzanilla og magnumflasker med cava.

Kvelden i forveien, nattens diskrete utskeielser, det varme været, nakenheten, promillen og det skjulte krydderet i maten hadde gjort folk lystige, kunne han konstatere. Paret som hadde klint ved bassengkanten kvelden før gjorde det igjen, men nå kjælte hun åpenlyst med hans struttende lem. Og på den andre siden av bassenget hadde en av kvinnene satt seg på kanten med skilte ben. En mann som ikke var hans kone konverserte henne verdensvant, men sto slik at kjønnet hans pekte inn mellom hennes lår. Når han av og til beveget seg i vannet, var den ytterste delen av den nesten helt erigerte penisen bare millimetere fra kvinnens venusberg.

Da Håkon tok ordet ble det stille på en-to-tre. Dette hadde man visst ventet på.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...