Gå til innhold

Den erotiske sommerføljetongen

  • blogginnlegg
    16
  • kommentarer
    0
  • visninger
    531

Håkon (6)


Hunmedham

348 visninger

Håkon var en 44 år gammel forretningsadvokat. Han var ganske vellykket og var ofte på reise til mange europeiske land hvor han møtte næringslivsforbindelser. Han var nesten helt hårløs på hodet og hadde barbert det lille han hadde igjen helt kort. Han hadde en senete kropp og et magert, uttrykksfullt ansikt. Når han drakk ble han ofte svært engasjert og doserte ustoppelig om sin hovedinteresse, som var kollektiv arbeidsrett. De fleste mente at Håkon var en flott mann, ikke minst fordi han var oppsiktsvekkende godt utstyrt nedentil – hvis han bare kunne holde munn!

Han var gift med Gro. Hun var rundt ti år yngre enn han, hadde et skulderlangt blondt hår, som hun bleket med stor entusiasme. Hun tok solarium hele året og hadde bevart nok kjønnshår til at hun kunne frisere det i et hjerte. Det hadde hun farget rødt. Onde tunger ville ha det til at hun var lei sin manns voldsomme manndom, noe som hadde gitt henne en interesse for mer normale størrelser – en interesse hun dyrket med stor iver. Andre avviste dette ryktet fullstendig og mente at Håkon og Gro tvertimot delte denne interessen for mindre mannlige kjønnsorganer, slik gode ektepar burde gjøre.

Da Håkon fikk ordet en stund etter lunsj hadde han gått seg vill i en lengre utledning om hvordan EUs direktiver og rettspraksis hadde påvirket norsk rett med hensyn til virksomhetsoverdragelser. Det var egentlig ingen som fulgte med, men han hadde likevel et visst publikum siden hans nokså enorme manndom av en eller annen grunn hadde vært sammenhengende erigert fra litt etter frokost. Han hadde selv gitt opp å tenke på det, litt siden de andre mennene rundt ham var i samme situasjon.

«Det var nok mange som likte eggerøre», tenkte Einar.

Einar hadde servert den samme eggerøren til lunsj, som ellers besto av et tapasbord. I et par kjølere lå snertne halvflasker med manzanilla og magnumflasker med cava.

Kvelden i forveien, nattens diskrete utskeielser, det varme været, nakenheten, promillen og det skjulte krydderet i maten hadde gjort folk lystige, kunne han konstatere. Paret som hadde klint ved bassengkanten kvelden før gjorde det igjen, men nå kjælte hun åpenlyst med hans struttende lem. Og på den andre siden av bassenget hadde en av kvinnene satt seg på kanten med skilte ben. En mann som ikke var hans kone konverserte henne verdensvant, men sto slik at kjønnet hans pekte inn mellom hennes lår. Når han av og til beveget seg i vannet, var den ytterste delen av den nesten helt erigerte penisen bare millimetere fra kvinnens venusberg.

Da Håkon tok ordet ble det stille på en-to-tre. Dette hadde man visst ventet på.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...