Gå til innhold

Mine daglige opplevelser

  • blogginnlegg
    3
  • kommentarer
    0
  • visninger
    2 638

Hva er du redd for?


Gjest MafiaBoSS

2 072 visninger

Selv har jeg mer en 1 gang opplevd merkelige opplevelser.

Flere av opplevelsene, har reddet mitt luv, hele 4 ganger frem til nå. Får bare en innskytelse at jeg skal ta en annen veg. jeg følger den innskytelsen bestandig nå.

Jeg vet klart at veldig mange er skeptisk når noen sier at de føler ting. Det er ikke jeg, for jeg har den evnen selv. Som at du legger deg i senga. Plutselig så føles det som noe tungt setter seg oppå deg, og du presses ned i madrassen. Eller du våkner, og får en intens følelse at noen står og kikker på deg. Det har jeg opplevd 2 ganger. Har sett en mann, som er kraftig bygd, stå og se på meg 1 gang. Den andre gangen, så kjente jeg faktisk igjen skyggen, som har gått over til den andre siden.  Har opplevd mange merkelige opplevelser, både ute og hjemme.

Det er ingen onde energier. heldigvis. Stadig at jeg hører det romstere på badet, da må jeg gå og se hva som ramlet ned. men neida, alt står på sin faste plass, ingenting på gulvet. Høres helt merkelig ut. Og jeg vet det er TABU, og snakke om det, men hvorfor? Er det for at folk er redd for det ukjente?

Hva er du redd for da?

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Gjest
Blogginnlegget er nå stengt for flere kommentarer
×
×
  • Opprett ny...