Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    17
  • comment
    1
  • views
    12997

Går for min sønn

Lillk

1312 views


Hvorfor begynte jeg å gå akkuratt nå? Samtidig som min eldste sønn flyttet til Estland? Det er ikke helt tillfeldig.
1959353-11-1441878318586.jpg

 

 Som jeg har nevnt tidligere har vi mange tøffe tak i heimen, vi er stadig i beredskap for at ting skal skje, og tro meg de skjer. Min sønn var bekymret for oss. En stund før han reiste hadde vi en samtale der han utviste stor bekymring for oss, han syns det var litt urettferdig at han skulle reise mens vi satt igjen med alt. Jeg tenkte en stund på dette. Hva kan vi gjøre for at han skal slappe av og ha et godt år. Går det dårlig med oss, går det dårlig med han, sånn skal det ikke være.
Jeg hadde en samtale med min datter ang dette, hva kunne vi gjøre for å holde oss psykisk oppe? Da kom vi på at vi kunne være aktive, for det har vi hørt mange ganger, at fysisk aktivitet er bra for psyken. Jeg ville gå og min datter ville jogge. Så vi gjorde en avtale, meg og hun. Om jeg gikk en dag , skulle hun jogge og om hun jogget en dag , skulle jeg gå. Det startet det hele. Hun har jogget hver dag og jeg har gått hver dag.
Humøret i hjemmet har steget, både meg og min datter er litt sjokkert over hvor glade vi er. Vi sier at vi trener for sønn og bror. Min sønn uttalte veldig overrasket...her reiser jeg og dere har det bedre enn før. Det er for at han skal slappe av og kose seg max dette året. Vi er jammen en flott familie som støtter hverandre fullt ut.
Jeg merker ikke så mye på kroppen ennå, uten at jeg har gått opp i vekt, fortsatt trett og sover mye. Men humøret har steget mange hakk etter bare noen dager og vi har mye latter hjemme. Må bare nevne min andre sønn. Han er en type som suller i sin egen verden, har lange dager på skolen, jobber og har kjæreste. Han er nesten ikke hjemme og han trives med det. Det vil si , han er alltid hjemme til middag, he he. Han har blitt en fantastisk fin fyr, har masse omsorg og empati og jeg ser at han vokser opp til å bli en flott mann.
Kan en mor be om mer?
1959353-11-1441878360974.jpg
1959353-11-1441878387580.jpg

 


Med det i tankene tok jeg på meg YOLO skjorten min og gikk ut. Jeg var motivert og gikk som pokker. Opp og ned, opp og ned. Gikk i 40 minutter i jevn rask gange og holdt på å dette inn døren. Sliten men stolt.
Dette hadde jeg ikke trodd for 10 dager siden, da slet jeg med 15 minutt. Tror det er lurt å ikke gå hardt ut, men å øke litt etter litt. Men klarer jeg 40 minutter til dagen, tror jeg at jeg skal være veldig fornøyd.
Kan jeg kan du, sånn helt seriøst, så få på deg skoene.
Superdupersliten Klem ........Lill

Følg alle dagene her http://lillsele.blogg.no/

#husmor #husmortrim #gå #gåtur #trening #over40 #husmorblogg0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...