Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    3
  • comments
    0
  • views
    5717

Blir sprø

Synva

2132 views

Siden jeg holder på å gå på veggene av symptomtyding, lesing på KG og googling av positive graviditetstester, tenkte jeg fikk prøve å roe sinnet litt ved å skrive en liten blogg.. :)

Jeg er ei vestlandsjente på 23 (snart 24) år som bor sammen med en herlig mann, og nå er vi veldig klare for å skape vår egen familie. Samboer jobber fulltid, jeg har også jobb men skriver samtidig bacheloroppgave, så jeg er ferdig til sommeren 2015. Vi har i 2014 kjøpt vårt eget hus, og har da alt klart for å sette et lite nurk til verden <3

Jeg og samboer har generelt ikke så veldig mye sex, det er som vanlig i helgene, så det blir 1-2 ganger i uken. Prøver å få til noen flere ganger rundt EL, men er ikke alltid vi får det til. Denne pp var jeg syk, men hadde sex på selve EL dagen så er jo en mulighet!

I dag er jeg ca 7dpo og har TUSEN symptomer på graviditet (selv om jeg innerst inne tenker at det nok bare er innbilning denne gangen også). Brystene er ømme som fy, kjent noen stikninger i livmor, vært trøtt, og kald og varm om hverandre. Har så lyst å få en positiv graviditetstest denne gangen at jeg skriker inni meg, og tiden frem til IKM er så utroooolig treig!

Hadde vert veldig morsomt om det er noen som vil følge med her, og som har den samme "skrikende" følelsen inni seg :P0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...