Gå til innhold

Heidi G's Blogg

  • blogginnlegg
    20
  • kommentarer
    25
  • visninger
    18 613

Strikket klut med rette og vrange masker


Heidi G

2 864 visninger

Tove Fevang har lagt ut en rekke klutoppskrifter i sommer på bloggen sin, tovefevang.no, både i strikking, hekling og hakking. Jeg har valgt å bruke oppskriftene på strikkeklutene, så får jeg se om jeg forsøker meg på de andre oppskriftene etterhvert.

30.07.14+Sommerklut+1-1.jpg

Her er den første strikkeluten, Tove har kalt den Strikket turkis klut, oppskrift nr 1, og oppskriften ligger på bloggen hennes med trinn-for-trinn bilder i tillegg. Litt av det som er spesielt med Toves strikkeoppskrifter på klutene i sommer er ulike tips og triks, og ikke minst til hvordan kanten skal bli.

Oppskriftene legger Tove ut på bloggen sin, og de som produserer klutene kan legge ut sine bidrag, og eventuelt stille spørsmål på fb-siden hennes tovefevang.no.

30.07.14+Sommerklut+1-3.jpg

Kluten strikkes i rett og vrang, og holder fasongen godt. Jeg har strikket kluten i Safran på pinne nr 3, og har valgt å gå ned på maskeantallet til 69 m.

30.07.14+Sommerklut+1-2.jpg

En ny uke har begynt. Svein er ferdig med ferien, Andreas er på konfirmantleir i Kvitsund hvor Karoline også er med som leder. Jeg er alene i huset, og regnet sildrer mens tordenen buldrer. Har tatt ut kontakter her oppe i stua, og skriver på pcen uten strøm. Så bør vel være trygg, men synes det er utrivelig. Jeg "aksepterer" all slags vær, men det verste jeg vet er torden, og det er det dessverre mye av for tiden.

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

Atter en fin klut av Tove Fevang denne gangen.Det som er bra med disse klutene er at mønstrene kan jo brukes til andre ting og.Eg syns det er spennende med forskjellige mønstre.

Når det gjeld torden er eg skjønt enig,føler meg så liten under det buldret.

Kvitsund er jo bare ca 4 mil herfra,så da er barna dine i Vest-Telemark. Fint og frodig i Kviteseid,der Telemarkskanalen med Viktoria og har stoppested.Fint vær her i dag nå titter sola faktisk fram. Ha ein fin dag videre.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...