Jump to content

På fylla i Magaluf

  • entry
    1
  • comments
    3
  • views
    12212

På fylla i Magaluf

ceciliec

3558 views

I år som i fjord var jeg på ferie i Magaluf, og det er ikke siste gangen! Jeg har så utrolig mye å si om magaluf og alt som skjedde der, at jeg bestemte meg for å lage en blogg om det. Så hvor skal jeg begynne? Siden dette er det første inlegget i denne bloggen, føler jeg det passer at dere får litt informasjon om selveste plassen Magaluf. De fleste har nokk hørt om Magaluf før, men her vil jeg vise Magaluf fra en fest glad, 19 år gammel jente sin synsvinkel.

blogentry-84567-0-68047000-1406563799_th

Første gang jeg kom til Magaluf ble jeg helt sjokkert over hvor fint det var, for det eneste jeg viste om Magaluf var bare at det var en bra fest plass. Magaluf har lange sandstrender, med utrolig fin strandpromenade. I feriesesongen er det masse folk på stranden, og dette er nesten bare ungdommer. De som kommer på familie ferie til Magaluf, har valgt feil plass å dra på ferie til.

blogentry-84567-0-09153400-1406564274_th

Utelivet nådde opp til alle forventninger. Magaluf sin festgate er ikke større en 800 meter lang, men innenfor de 800 meterene er det mellom 6000-10 000 ungdommer hver kveld! Det er så mye folk på et lite område at tempraturen på kvellene blir høye, midt på natta er det mellom 30-35 grader der. Festen starter rundt midtnatt og varer til 5-6 på morningen, og noen ganger lengre også. De fleste som er der er mellom 18-25 år gammle.

Jeg som norsk jente holdt meg for det meste til de skandinaviske utestedene. Gjøkeredet, Nord, Grabbana Grus Beach Club, Absolut Chillout, Den glade viking og det glade hjørnet er eksempler på trivlige utesteder for normenn i Magaluf. Vist dere ønsker at jeg skal skrive om disse kan jeg godt det i et annet inlegg. Disse stedene ligger hvertfall veldig sentralt i byen, og alle uten om Grabbana Grus Beach Club og Den glade viking ligger i samme gate så det er veldig greit. Ellers er det britene som har tatt over Magaluf sine gater, det er briter over alt, men de vil jeg snakke mer om i et annet inlegg.

Prisene i Magaluf er rimelige, tar du taxi i ca 5 min koster det deg ca 5 Euro. Du kan få et godt måltid med drikke for under 10 euro, og drinkene er også billig. Sån ellers sjennerelt er temprauren der mellom 27-33 grader på dagen, noe jeg syntes er en perfekt tempratur når jeg er på ferie. Spanjolene som jobber der er somregel veldig høflige også.

Skal du være edru en dag er det også masse å finne på uten om festingen, en dagstur til Palma på shopping, minigolf, vann sport er noen eksempler på ting der som er vert å prøve ut. Vil du finne på noe litt annerledes når du skal ut en dag er det også vært å prøve party båt, da får du en fin og litt annerledes start på kvellen til en ikke så alt for dyr penge.

Da har dere fått et lite innblikk i hvordan det er i Magaluf. De neste inleggene mine vil være litt mer spesifisert om temaer som foreksempel folkene der, britene, utestedene, tatoveringer og opplevelsene mine. Snakkes! :)3 Comments


Recommended Comments

Testosteron

Posted

Jeg var på Mallorca i september, men jeg var ikke innom Magaluf. Jeg visste ikke at Magaluf ligger på Mallorca en gang.

Share this comment


Link to comment

Jeg var på Mallorca i september, men jeg var ikke innom Magaluf. Jeg visste ikke at Magaluf ligger på Mallorca en gang.

skal du til Mallorca igjen og er glad i å feste, er det absolut verdt å besøke! De har alt du trenger for en bra kveld ute der!

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...