Jump to content

tannturisten's Blogg

Sign in to follow this  
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    9087

reise+tenner=Sant

tannturisten

1340 views

Hei. jeg heter Bente Veiby og hater norske tannleger etter jeg ble feilbehandlet av en i 1997. Jeg manglet en fortann etter en bilkollisjon. Hans løsning var og slipe ned 3 friske fortenner til fyrstikkstørrelse. Han lagde en bro som han tredde på "fyrstikkene". Mens han slipte de 3 friske tennene ned gikk de i stykker og måtte rotfylles etterpå. Resultat: Etter ca 15 år var tennene som holdt broen råttne og måtte fjernes. Jeg prøvde å saksøke denne tannlegen og brukte 80 000 norske kroner på advokat. Tannhelse var dengang ikke under norsk pasientskadeerstatning. Jeg menet at denne tannlegen, Bjørn Arntsen fra Fredrikstad, burde ha henvist meg videre til implantat behandling i 1997,istedet for å ødelegge tre frisk fortenner på et ungt menneske. Han tjente grovt på å ødelegge tennene mine, da han fikk en stor sum fra forsikringselskapet for "behandlingen". Å saksøke en norsk tannlege er som å prøve å saksøke Satan selv i helvete. Det går ikke. For å kunne vinne denne saken dengang måtte jeg hatt en sakkyndig ekspert fra Amerika, som jeg selvfølgelig ikke hadde råd til. Sakkyndig eksperten fra den norske tannlegehøyskole skrev i sakkyndig rapporten at jeg virket nervøs. Hva hadde det med saken å gjøre? Jeg trodde det var tennene de skulle undersøke, ikke nervene. Hun gjorde det for å psyke meg ned slik at jeg trakk saken.

Norske tannleger er redde for tannturisme. Tannklinikken jeg har vært på er minst like flinke. Tannklinikken min har tannteknikere som lager tennene og kronene i samme bygget. Tannklinikken min har det mest moderne utstyret, reiser på internasjonale kongresser og kurs, er faglige meget oppdaterte og dyktige. Norske tannleger skryter av at de er best i verden og vi nordmenn er så dumme at vi tror det. Ja de er best i verden på selvskryt og skremselspropaganda. En ren mafia, rett og slett.

Jeg har vært tannturist i szcezcin Polen siden 2007. Omstendigheten som bragte meg dit var tragiske. Jeg var bare 43 år og manglet 4 fortenner. Jeg var ikke dekket av noen forsikring og det var heller ikke statens problem at jeg ikke hadde tenner. Altså ingen økonomisk støtte å få. For å gjøre en lang historie kort havnet jeg derfor på Klinika Hahs i Stettin.

http://www.aftenposten.no/okonomi/innland/Titusener-a-spare-som-tannturist-5571037.html

Jeg har nå 8 års erfaring som tannturist og vil i denne bloggen dele min erfaringer med dere på godt og vondt. Kort oppsummert kan jeg si: Ja jeg har vakre tenner nå til en tredjedel av prisen. Denne bloggen opprettes kun for å hjelpe andre som vil reise til utlandet for å få billigere og bedre behandling. Denne bloggen er opprettet som en gruppeblogg. Jeg vet ikke helt hva det vil si,men tenkte at det da ville være lettere for andre å komme med innspill og spørsmål. Her kan du dele erfaringer som tannturist, så kan vi lage en diskjusjonsblogg. For å hjelpe andre som trenger tenner og ikke har råd til å betale det det koster hos pengegriske norske tannleger.

Jeg fikk ti års garanti på implantat og fem år på kronene.Jeg har vært igjennom en omfattende behandling. Jeg kan absolutt anbefale min tannklinikk. Men det er alltid en bakside. Min tannklinikk har blitt for stor og upersonlig og veldig profittbasert. Jeg har derfor også vært og sett på og snakket med noen mindre klinikker( som allerede har en god del danske pasienter) som jeg også kan anbefale.

Norske tannleger vil skremme folk fra å dra til Polen. Men norske tannleger er bare verdens mestere på to ting: Skremme folk fra å dra og skryte av seg selv. De siste årene har de vært nødt til å skjerpe seg litt pga. tannturismen. Blant annet at man kan klage på feilbehandling i pasientklagenemda. Men dette gjelder kun feilbehandling. Hvis du får en infeksjon i implantatet her i Norge må du betale for å få det tatt ut og satt inn nytt.

http://www.aftenposten.no/helse/article1680474.ece#.U4CRY9J_tac

Infeksjon i ett implantat har ingenting med feilbehandling å gjøre. Så derfor får du ingen hjelp av norske tannleger med dette. Jeg selv fikk infeksjon i ett impantat. Min klinikk tok ut det infiserte implantatet og satte inn nytt gratis. Den servicen får du ikke i Norge. Da er det opp med lommeboka igjen. I Polen og i Norge bruker tannlegene de samme implantatene fra Nobel Biocare. Du får garanti i Polen,men ikke i Norge verdens rikeste land : Hallo ??? Norske tannleger er bare verdensmestere på to ting : Skremme og skryte. .0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...