Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    37
  • visninger
    14 357

Siste Kindertag


Swissie

1 780 visninger

Det er mange ting jeg nå opplever som siste gang. Og det er i grunnen litt rart. I dag var siste gang jeg hadde Kindertag, dette tilbudet som jeg startet opp for 3 år siden.

I dag hadde vi ikke så mange unger, men jamen var det fart og liv i de som deltok!

blogentry-78197-0-28733300-1400935945_th

Etter den første økten med sang og bibelfortelling til flanellograf, overrasket Angela, en av medarbeiderne, med at vi skulle lage oss noe godt å spise.

Og her var det rikelig med sukker og E-stoffer! Ikke det beste å innta kl. 10 på morgenen! Men ungene syntes det var helt topp!

blogentry-78197-0-22198200-1400936222_th

Etter at denne herligheten var fortært, gikk vi over til formingsdelen, der ungene lagde koselige figurer, inspirert av ulike eventyr.

blogentry-78197-0-94492800-1400936001_th

Det ble ikke mye tid til lek i dag. Jeg hadde tenkt at vi skulle leke ute i det herlige sommerværet, men ungene var så opptatt med å forme, så hele formiddagen gikk med til det.

Som vanlig avsluttet vi med en herlig middag, flott tillaget og servert av våre tre "kjøkkenfeer".

Og dermed er enda et avsnitt i min historie over. Nå på onsdag reiser vi på konfirmantleir. Også det for siste gang.

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

AstridNV

Skrevet

Koselig blogg som vanlig,levende fortalt.Men litt vedmod seig innover meg då eg leste den ,det var så mange ting som var siste gang. Og eg tenker -sånn er livet,vi legger stadig igjen noe av vår historie.Det merker ein meir og meir etter som ein blir eldre,men det er slik det er.

Har vært i 80 års dag til ei svigerinne i dag og det v ar hyggelig. Elles har det vært fint sol i dag ,men vinden ødela for veranda-og utekos.

Ønsker deg videre ein fin lørdagskveld og ein koselig helg .

Lenke til kommentar
Strikkeliv

Skrevet

Huff, det høres så leit ut at det er siste gang man opplever noe, men livet er jo ikke slutt med dette. Du vil heretter helt sikkert kunne si at nå er det første gang jeg opplever....... Dere begynner jo nå på en ny tid. Uansett. hvordan dagen i dag er, er det jo det som er vi må forholde oss til.

Klem fra Liv

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...