Jump to content

himmelblå

Sign in to follow this  
  • entries
    3
  • comments
    5
  • views
    3785

Bonderomantikk

himmelblå_

1383 views

v3.jpg

I kveld er det nostalgi og romantikk i luften. I timevis har jeg drømt meg tilbake til norsk -og nord norsk sommer. Det er rart, men når man var yngre ville man ut og se verden, men jo eldre jeg blir vil jeg tilbake til huset på landet. Jeg minnes somrer solen aldri går ned, lyden og lukten av gård og bonderomantikken.

I mitt nostalgiske sinn kom jeg over denne romantiske toppen og ettersom å shoppe alltid gjør meg på godt humør drukner jeg gjerne lengselen for hjemlandet i en verden av materialistiske goder.

v4.jpg

Men til høsten kommer jeg hjem, og da kan jeg se fjell og fjøs igjen. Det jeg kanskje ser aller mest fram imot er å barbent i gresset, midnattssolen, og folkelynnet.

/Lykke3 Comments


Recommended Comments

AstridNV

Posted

Koselig blogg med mimring,det var reint rørende å lese.Det er mykje som forandrer seg i våre sinn etter som årene går. Ikkje alltid at gresset er grønnere på andre siden av gjærdet.

Share this comment


Link to comment
himmelblå_

Posted

Hei AstridNV! Så hyggelig at du tok deg tid til å lese bloggen min, ou har helt rett i at gresset ikke alltid er grønnere på andre siden. Jo eldre man blir jo mer vil man være nær sine nære og kjære :)

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...