Jump to content

Strikkeliv's Blogg

  • entries
    7
  • comments
    25
  • views
    6712

Heldige meg!

Strikkeliv

1443 views

Fikk se at det hadde kommet en PM til meg fra Camilla da jeg tok turen innom i går kveld. Jeg er så utrolig heldig at jeg får tilsendt Lue heftet.

Og hva drev jeg med i går da? Jo, satt i solveggen og strikket ikke mindre enn 3 luer. Vel å merke cup-cake luer til babyborn dukker. Er jo ferdig nesten før en får begynt. Hekling av "krem" kant og pyntebær til toppen gjenstår.

Ellers så var jeg på ettermiddag/kveldsvisitt hos en liten keiser som egentlig ikke skulle sett dagens lys før i går. Et lite mirakel på nesten kilo. Sønn av min nevø. Det er da jeg begynner å lure på hvordan størrelsene på babytøy beregnes. Har nå strikket et sett til mitt barnebarn som kommer til høsten. Størrelse 0-2 mnd. Det må i så fall være til en kjempebaby. Vil vel heller si 3-6 mnd. i størrelsen. Nå har jeg oppdatert størrelse på hvor små de egentlig er så jeg får satse på å strikke etter eget hode. Trekke vekk noen masker og cm. her og der.

Ønsker alle en fin helg. Her er det grått og vått i dag, men har en del som skal gjøres inne så de er det greit for min del. Solskinn frister kun til sløving i solveggen ute.

Påskeklem fra Liv4 Comments


Recommended Comments

Deilig med slike late dager i solveggen. Og etter en lang og trasig vinter, gjør det ekstra godt.

Jeg synes også det er veldig vanskelig å beregne rett størrelse på babytøy. Men du er så flink og erfaren, så for deg går det nok greit å legge til eller ta bort masker og cm. Der har jeg enda litt å lære, ja.

Også her hos oss er det blitt grått nå i ettermiddag. Og det er helt i orden. Vi står på hodet i kartonger og puster inn støv. Sol kan vi ikke tenke på nå. Skal være glad når flyttingen er over.

God helg til deg!

Hilsen Swissie ( - eller også en navnesøster Liv)

Share this comment


Link to comment

å det hørtes trivelig ut. Våren er fin. Flink du er også.

Share this comment


Link to comment
AstridNV

Posted

Gratulerer med luehefte, og den blir sikkert flittig brukt.

Vi har også hatt noe gråvær med sol innimellom. I dag er her lettskyet med sol,men vinden ødelegger. Kjøpte blomster her om dagen,tenkte å pynte litt i inngangspartiet,men dei får vente ellers blåser dei vekk. Koselig med sol og varme på verandaen.håper denne vinden løyer.

Når det gjelder størrelser på babytøy er det heilt vilt,ser ein på for eksempel 2 oppskrifter i samme str. så er forskjellen enorm.Så her må en bruke hue sjøl.

God påske til deg og.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...