Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 342

Mange oppgaver


Swissie

1 407 visninger

Mens andre forteller om julerengjøring og gaver som blir ferdige, kan jeg bare fortelle om alt av slike ting som IKKE blir gjort. Egentlig er det godt at vi ikke får gjester i julen, for jeg har ikke overskudd til vanlige juleforberedelser.

Det har vært en anstrengende førjulstid så langt. Mannen min ble sykemeldt i flere uker, og jeg tilbød meg å overta en del av de oppgavene jeg kunne utføre. Dvs egenansvar for konfirmantundervisningen, en gudstjeneste i nabobyen, pluss diverse andre arrangement her i vår egen kirke.


Nå er han heldigvis tilbake, så jeg har bare mine egne oppgaver.


I morgen har vi en begravelse. Der skal jeg synge to sanger.


Fredag har vi skolegudstjeneste. Den tar jeg aleine. Julaften har vi to gudstjenester der jeg er organist og solosanger, første dag har vi to gudstjenester og andre dag en.


Men dette er siste julen at programmet vårt er slik. Om 6 måneder er tjenesten vår her i menigheten slutt, så neste år kan vi feire jul på "vanlig" vis.


Det er litt rart også. Jeg tenker ofte at "dette er siste gangen" jeg gjør det og det her i huset eller her i menigheten. Siste gang jeg pynter til jul i presteboligen.


Det har blitt noen kort de siste ukene innimellom alt det andre. Kortlaging er avslapning for meg. Og på julesalget fikk jeg en del bestillinger.


Her er et par av de siste kortene.


Julekort med julestjerne


 


Julekort med lys


 


 

6 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Hei!

Mister nesten pusten av alt du gjør. Her blir det heller ingen storrengjøring eller storbakst, men gavene er i hus. Tiden går med til å følge opp gamle foreldre og ellers prøve å slappe av med litt småpusling og noe håndarbeid.


Kortene dine er så nydelige.


Liv

Lenke til kommentar

Synes ikke jula skal bli noe pliktløp, jeg. Hos meg feirer vi at det går mot lysere tider. Visst har vi masse pynt og god mat, men neimen om jeg stresser med noe. Det burde jo være sånn at man fikk masse ny energi og overskudd, ikke sliter seg forderva!

Så nydelige kort igjen, Liv! Du blir bare bedre og bedre!  Så ønsker jeg god jul, der du kan nyte mange fine stunder og leve i nuet, som det heter!

Lenke til kommentar
Betty_HjemmetNO

Skrevet

Ynskjer deg ei god førjulstid. Snart er den over. Du er dyktig som klarer å ta så stor del av arbeidet i kyrkja, når mannen din er sjuk. Hels så mykje til han, godt er det at han no er tilbake i arbeidet. Sjølv må eg prøve å rydde og vaske littt, før eg skal ha seinvakt. Fortsatt god torsdag til deg Liv.

Korta dine er berre heilt nydelige.

Lenke til kommentar

Himmel for en kaapasitet det er på deg.  Veldig glad det ikke er bare meg som dropper/ikke fårgjortalt av vasking og baking.

Lenke til kommentar

Himmel for en kaapasitet det er på deg.  Veldig glad det ikke er bare meg som dropper/ikke fårgjortalt av vasking og baking.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...