Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 341

Genser og baking


Swissie

1 449 visninger

Jamen har jeg strikket litt igjen! Måneder siden sist!

Jeg har en del UFOer liggende. I så måte er jeg vel gjerne i samme båt som flere sneller. Denne genseren hadde jeg lovt å strikke til julesalget i kirken. Den har ligget godt over halvferdig i flere måneder, og i forgårs fant jeg ut at NÅ må jeg få den ferdig. Salget er på søndag!


Dermed ble det et par strikkedager. Med andre ord ingen kort på en stund. Kjenner abstinensene komme smygende! smiley-wink.gif


 


Genser str. 4 år


Jeg har også bakt litt til søndag. Men den viktigste bakedagen blir i morgen. Da skal Kvæfjordkake og min spesielle festrullekake bakes. Pluss en del småkaker.


Det er morsomt å tilby norske kaker på messen. Det synes sveitserne er eksotisk.


Nå får jeg komme meg i seng. Håper jeg får sove rolig i natt. Sist natt hadde jeg voldsomme kramper i høyre foten. Det er noe jeg sliter med etter lammelsen jeg fikk for 5 år siden.


God natt snellevenner!

5 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Betty_HjemmetNO

Skrevet

Håper nattesøvnen blei god Liv.

Genseren er heilt nydelig! Så fin i farge og mønster. Godt jobba. Lykke til med kakebaksten. Håper at du klarer å lage mykje, og får seldt alt sammen. Det blir bakst her i huset også. Solkrans  (deig som er forma som ei sol), litt ana gjærbakst og kanskje litt småkaker.


God  helg til deg

Lenke til kommentar

Oj den genseren var bare aldeles nydelig, Kjempelekker . Og hørest ut som du virkelig er i bakemodus. Koselig det og . Og kvæfjordkake som er så godt.... Nam.. Krampe i foten høres ikke ok ut, men godt det går over , Ha ei riktig god helg

Lenke til kommentar

Genseren  var aldeles nydelig. Ønsker deg lykke til med baksten.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...