Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 342

Litt av en overraskelse!


Swissie

1 362 visninger

Jeg pleier ofte å si at jeg ikke er blant dem som vinner, uansett om det er på basar eller tombola på gatehjørnet. Men gårsdagen hører absolutt til unntaket.

Ikke det at jeg vant det helt store, altså. Ingen kjempegevinst med store materielle verdier. Men på en og samme dag ble to av mine kort trukket ut til å få en pris på blogspot! Det har aldri før hendt i historien.


Jeg hadde kost meg et par timer over at dette kortet hadde fått andreprisen på utfordringen "Black and white" hos Cuttlebug Mania.


Kort i hvitt og svart. Ballettdanser


Og så om kvelden klikket jeg søvnig over en del andre av de bloggene jeg bruker å se innom, og der ser jeg at Swissie har vunnet føsteprisen på utfordringen "Federn" eller "Fjør" på Everybody Art Challenge med dette kortet:


Kort med fjør


Gjett om det var ei som våknet!


Jeg har aldri trodd at mine kort var gode nok til å vinne noe som helst. Nå er jeg glad. Og jeg har fått litt mer selvtillit.


Ha en fin onsdagskveld!

12 kommentarer


Anbefalte kommentarer

gratulerer så masse,dette var jo kjempemoro,du er jammen flink og såååå moro at du vant. Lykke til videre...

Lenke til kommentar

Gratulerer!!!!Så flotte kort som du lager var dette velfortjent.

Liv

Lenke til kommentar

Gratulerer! Dette var artig. Korta dine er fine, og høyrer absolutt heime her på denne sida. Kjekt å sjå dei.

Lenke til kommentar
evajohryk19

Skrevet

Så gøy det her er. Forundrer meg ikke at du fikk slike fine priser. Jeg husker særlig det øverste kortet ditt der jeg bl.a. skrev at nå har du blitt proff. Husker ikke kort nr. 2, men festlig er det. Gratulerer!!!!!

Lenke til kommentar
nutte_HjemmetNO

Skrevet

Gratulerer!  Alltid moro å vinne, selv om det ikke er de store premiene.  Men så er du en racer med kort også da og da er det moro å bli satt pris på.  Jeg løser en del kryssord og av og til blir det noen små pengepremier eller skrapelodd som ikke gir noe særlig av seg rent pengemessig, men moro er det lell.

Lenke til kommentar
Flittiglise_HjemmetNO

Skrevet

Tillykke med priserne de er virkelig velfortjente for det er nogle flotte kort, syntes især dit sort/hvide kort er smukt.

Lenke til kommentar
Betty_HjemmetNO

Skrevet

Du er så flink å lage kort. Gratulerer med premiane. Du viste fine kort på ein tidligare blogg også, men tidsnød gjorde at eg ikkje fekk tid å kommentere dei. No er det gjort.

Lenke til kommentar

så morro, rart duikke har vunnet før så fine kort du lager.

klem

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...