Gå til innhold

Ayleens blogg

  • blogginnlegg
    55
  • kommentarer
    59
  • visninger
    22 335

Eksplosjonsboks med kake


Majte

1 348 visninger

Siden mammaen min ble operert i dag (ikke noe farlig) ville jeg gjerne lage en liten oppmuntring å ta med til henne når jeg skal på besøk så derfor prøvde jeg meg på denne boksen. Den så mye vanskeligere ut en den faktisk var og det var veldig moro. Jeg drister meg til å legge ut bildene selv om jeg ikke har gitt den til mamma fordi ho ikke er noen bloggleser av noe slag så det skal nok lite til for at ho detter nnom her. 
 

IMG_0448.JPG

 

Her er boksen lukket, med lokk som jeg har dekorert med fjær, hvit blomst, perlebånd og gjennomsiktige blader. Det hvite arket glemte jeg å sjekke hva heter og det blå er for gammelt til at det stod noe navn på det så jeg vet desverre ikke hvor det kommer fra. Stempelet er jeg også usikker på.

 

IMG_0450.JPG

 

Her er boksen åpnet med kaken i midten. Jeg har dekorert kaken med blå swirler som jeg har klistret på, små hvite blomster, perlebånd, blå perler og heklebånd. 

Arkene jeg har brukt her er også av den gamle sorten så jeg vet ikke hva de heter.

Stempelet med jenta på er Angeleyes, Livets Magi, Glad i deg og Nyt dagen vet jeg ikke da jeg har kastet pakningene som det fulgte i fordi jeg var nybegynner når jeg gikk til innkjøp og tenkte ikke over at jeg skulle dele det med dere her i bloggen. Fra nå av prøver jeg å huske på det på det jeg har navn på da  i allefall.

Man lærer så lenge man lever sier de, så jeg får unnskylde meg med det ;)

 

Det var veldig moro å lage denne boksen og det blir absolutt flere av den etterhvert. Takk for at du tittet innom og setter stor pris på om du legger igjen en kommentar :)

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...