Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 337

Strålende høstdag


Swissie

1 179 visninger

I dag har vi hatt et aldeles nydelig vær. Temperaturen lå på mellom 15 og 17 grader. Deilig!

Alpehus og snøkledde fjell


Vi var oppe i Bellwald og gikk en runde i strålende høstvær. Høstfargene begynner så vidt å komme nå. Dersom det fortsetter slik, vil det nok bli enda mer fargerikt etter hvert. Kanskje det trengs en skikkelig frostnatt før det setter inn for alvor.


Akkurat nå er det ferie for turistnæringen. De fleste av hotellene og restaurantene har pause nå før vintersesongen starter. Det var så herlig stille å gå der oppe. I sesongen vrimler det av turister.


Snøkanoner


Snøkanonene står parat til å lage kunstig snø så snart temperaturen kryper ned på null-punktet.


 


Kondolansekort


I går var jeg i begravelse til mannen til en dame jeg kjenner. Selve begravelsen var veldig fremmed for meg. Den fant sted i den katolske kirken og var en katolsk messe. Jeg laget et kondolansekort til henne kvelden i forveien.


Eplekake


Før vi reiste opp til Bellwald i dag, bakte jeg en eplekake som vi tok litt av etter at vi hadde spist i kveld. Resten koser vi oss med i morgen og på mandag.


Vi har ferie neste uke, ikke bare fra skolen, slik vi har hatt denne uken, men også fra menighetsarbeidet. Vi reiser ikke vekk denne høstferien. Her er så mange nydelige turmuligheter her hvor vi bor. Mannen min sier ofte "vi bor midt i ferien". Så noen småturer blir det nok. Godt å komme litt vekk, selv om det ikke er for mer enn en dag.


Det har ikke blitt noe håndarbeid de siste dagene. Når været er så flott. frister det mer å gå ute enn å sitte inne og strikke. Men det vil nok endre seg.


God søndag!

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Klart en må ut i slikt vær! Dere "bor midt i ferien", - som mannen din sier. Det føler jeg ofte at vi også gjør, - vi er heldige på det området!

Eplekaka di ser veldig deilig ut, synes jeg kjenner duften av epler og kanel. Kanskje det blir søndagsdesserten......


God søndag, Liv!

Lenke til kommentar
Betty_HjemmetNO

Skrevet

Falt for det første bildet. Kunne gjerne tenkt meg å gå ein tur der. Tenk å ha 15 - 17 grader enno. Her har det vore frost i natt, bilane var rima, og marka var kvit. Men sola skin, og rimen er nok snart vekke.

Nyt fridagane dine. Kjekt at de har fint ver. Vintersportsstadane vil vel ha kulde så dei kan sette i gang snøkanonene igjen. Vel bekomme. Ski er ikkje noko for meg.


God søndag til dykk, kos dykk med eplekaka.

Lenke til kommentar

Det første biletet ditt, det er jo mest så eg ser Heidi gå der. Veldig fint og koseleg. Ikkje verst å bu midt i ferien! Sveits er jo eit herleg ferieland.

God sundag! Eplekaka såg veldig god ut. Tykkjer óg eg kjenner lukta.

Lenke til kommentar

nydelig natur omkring deg, virkelig idyllisk. Flotte kort du lager

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...