Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 349

Fridag


Swissie

1 263 visninger

I dag er det vår fridag. "Prestesøndag" som det kalles, og jeg har omtrent bare gjort det jeg har lys til. Og det har vært godt etter tre svært anstrengende dager.

Jeg forteller litt fra de to siste dagene, for det er egentlig de som kan være av interesse for andre. Fredagen var vaskedag, og det er ikke noe spesielt for oss kvinner, bortsett fra at det var litt anstrengende å vaske og stelle i 27 graders varme.


Lørdag hadde vi Kindertag. 8 herlige unger hadde meldt seg på og var med med liv og lyst fra før kl.9 til lenge etter at vi hadde sluttet offisielt kl. 13.30. De ville bare ikke hjem igjen Ler


 


Kindertag


Her viser de fram vegglampene de hadde laget, før vi går inn til deilig middag i menighetssalen. Tusenbeinet som alltid er med på familigudstjenestene, fikk også være med på dette bildet. Blunke


 


Om ettermiddagen fikk mannen min og jeg besøk at et par som kom for å se på leiligheten og for å forhøre seg om prestestillingen. Han søker nå denne stillingen, og det er klart at de gjerne ville se leiligheten før de bestemmer seg om de vil komme eller ikke. Det var spennende.


Koselige mennesker som virkelig vet hvor mye arbeid som ligger i en prestegjerning. Og som kan tenke seg å overta etter oss. Heldigvis er det ikke vi som skal avgjøre det. Men kjekt å hilse på eventuelle arvtakere.


Etter at de var reist igjen, var det for meg å forberede familiegudstjenesten.


Det ble en flott gudstjeneste i går morges. Det kom uventet mange til kirke. Det ser ut til at ryktet går om at disse gudstjenestene er spesielt flotte. Og det gleder oss, selvfølgelig.


Ungene "mine" sang, danset og leste bibelsitater, enten i små grupper eller hele gjengen på en gang. Elevene i 4.klasse fikk utdelt sine bibler. Det var veldig høytidelig! I morgen begynner bibelundervisningen i religionstimen. Gleder meg!


 


Familiegudstjeneste


Her synger og danser fire av jentene i 4. klasse.


I dag sov jeg lenge, og det var godt. For de siste nettene var jeg for oppspilt til å sove skikkelig! Frokosten bestod bl.a. av bløtkokt egg og nysteikte scones.


Frokost


Og så har jeg bare kost meg i dag. Laget kort, sett på spennende blogger på blogspot, vasket litt klær innimellom. En god avslapningsdag.


 


Bursdagskort


 


Her er det siste kortet jeg lagde i dag.


Jeg tar også med en telysboks jeg lagde før helgen. Den blir nok en liten hilsen til en god venninne neste gang jeg besøker henne.


 


Telysboks

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Betty_HjemmetNO

Skrevet

Her var det mykje nytt å kose seg med. Du trengte nok ein fridag etter alt dette. Og ein god frukost smakte godt.

Lenke til kommentar

Koselig blogg ,Spennende for dere dette siste året,og sikkert litt vemodig,Er det du som lager scons til frokost Nam Nam??

Lenke til kommentar
husmora_HjemmetNO

Skrevet

Flotte kort du lager!

Likte spesielt godt det siste. Du har ikke tilfeldigvis mal å dele på det? :-)

Lenke til kommentar

for en hærlig blogg, virkelig .Kindertag må da være fantstisk å få være med på.  Nydelige kort du lager . Ogsnedeig var den te-lysboksen  ,"Stjeler " ideen tenker jeg,

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...