Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 341

Er dette litt frimodig av meg?


Swissie

1 289 visninger

Først takk for hyggelige "god bedring"-ønsker i løpet av ettermiddagen. Jeg har kommet meg på beina igjen. Som kjent: Ukrutt forgår ikke så lett. Smertene er mye mindre enn de var i går og tidligere i dag, så jeg regner med dette går bra. Jeg må riktignok fremdeles være forsiktig.

Så til "frimodigheten" min som jeg hintet til i overskriften.


Tittelen "kort og papir" finnes her på siden. Og på forumet dukker det en sjelden gang opp saker som faller inn under denne kategorien. Men jeg vet ikke om jeg har sett det under "håndarbeid".


Nå har jeg lagt inn bildet av det siste kortet mitt der. Og det er her jeg lurer på om jeg er litt for frimodig. Jeg vet ikke om alle vil regne dette for håndarbeid.


Jeg savner gruppen "Kort og Papir" på gamle Trådsnella. Det var der jeg startet med å lage kort, famlende som jeg var.


 


Ønsker alle en kreativ kveld.

8 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Vi kan godt lage et eget forum for Kort og papir om du tror det kan være positivt?

Lenke til kommentar

jeg kaller det håndarbeid, men savner og gruppen "kort og godt" fra Norge 1.2.3

Lenke til kommentar

Det er håndarbeide, men det er også forming. Det kan godt ligge under håndarbeide, men det vil jo være koselig for dere som lager kort med et eget forum for det  Smil

Lenke til kommentar

Hei!

Så flott at det er bedre med ryggen din nå.


Klart kort er håndarbeid.


Under "Våre håndarbeid" er katergoriene; Striking, Hekling, Broderi og Annet. Kort går vel inn under annet?


Liv

Lenke til kommentar

Jeg vet ikke om det har noe for seg å svare i sin egen blogg. Tror ikke det er mange som går tilbake og ser etter hva som ble skrevet etter at de selv kommenterte. Men nå gjør jeg det likevel.

Camilla: Under Trådsnellas Forum er det jo en egen avdeling for kort og papir. Jeg har skrevet der en gang før, men det var lite respons. Nå prøvde jeg å starte en ny tråd der. Så får vi se om det i det hele tatt melder seg noen.


Kan det hende at de ivrige kortlagerne har flyttet til andre internettsider? Iallefall føler jeg at kortlaging ikke er helt "stuereint" her mellom andre håndarbeid. Håper imidlertid jeg tar feil.

Lenke til kommentar

Nå må jeg bare si "Slutt å tøve, Liv!"   For frimodig???  Det er du såvisst ikke!  Og Camilla: Stuereint???  Klart at det er, det viser vel i all tydelighet responsen!

Her blogger vi om hva som helst, og det ser for meg ut som om alle her synes det er helt ok. ( Og om noen IKKE synes det, - so what??? Alle kan vel mene hva de vil!)


Jeg synes det er gøy å se mangfoldet her på Snella, jeg leser med glede (Og skriver med glede) blogger om handarbeid og blogger om helt andre ting. Og vi som "bare syr" eller "bare strikker og hekler", - vi liker jo å bli inspirert av det andre holder på med.


Så Liv, selv om du blir medlem av en egen papir- og kort-klubb, håper jeg du fortsatt viser korta dine her, - de hører like mye hjemme her som hva som helst annet som lages og vises!

Lenke til kommentar

Jeg er enig med Eva. Jeg synes absolutt man kan legge inn bilder av det man lager her selv om det ikke direkte går under kategorien håndarbeid. Det gir inspirasjon og glede til meg som ikke er så veldig ivrig på andre forum.

Gleder meg til å se det neste kortet ditt jeg.

Lenke til kommentar
KariM_HjemmetNO

Skrevet

Kortlaging er og blir et håndverk. Du bruker papir og eg bruker stoff. Så enkelt er det:)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...