Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 349

Over til Sverige


Swissie

1 086 visninger

Nå kunne jeg egentlig tenke meg å være ferdig med ferien. Det er noe med "Borte bra, men hjemme best". Men vi har enda en uke til med fremmed seng og mil etter mil på veiene. Det er nå kjekt også, selv om det har vært anstrengende de siste dagene.

Vi er nå kommet til Karlstad i Sverige. Her vrimler det av nordmenn. Det skal visst være en sommerkonsert her i morgen, og derfor er omtrent alle hotellrom vekkbestilt.

Før vi forlot Mjøsa i dag, tok vi en liten tur til de omliggende stedene.. OL- området kunne nå ikke ligge der uten at vi hadde sett oss om! Vi var bl.a. i Lillehammer. Og der snublet jeg over en Panduro- butikk og kom ut igjen med enda mer til kortlaging. Nå bare gleder jeg meg til å begynne å lage kort igjen!

Temperaturen er herlig. Det kom noen regndråper i kveld, men jeg tror ikke det blir noe særlig regn.

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Betty_HjemmetNO

Skrevet

Ingenting er så godt å sove som si eiga seng. Men nyt også den siste ferieveka. Og nyt ferieveret, her på mine trakter er det regn og regn og regn igjen. Rekner med at når de kjem heim, så lager du masse kort, og så kan du i alle fall ta bilde av dei, så får vi sjå dei også. God tur videre.

Lenke til kommentar

Synes dere har vært enestående til å reise ,Kjenner den følelsen når en har blitt " metta" og gleder seg til å komme heim ,Kos dere de siste dagene også

Lenke til kommentar

skjønner at du lengter til sengen din..

Jeg lesker å reise, men en-to uker er nok om gangen.

riktig god tur videre

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...