Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 342

Mimrekveld


Swissie

1 148 visninger

23218_133320.jpg

Jeg er så glad og takknemlig! Det var veldig usikkert hvor mange som ville dukke opp på treffet jeg hadde invitert til i går. Folk hadde fått beskjed bare ved hjelp av fb og jungeltelegrafen, og jeg visste at flere av de jeg gjerne ville treffe, er på ferie. Så det var med stor spenning jeg møtte opp på Kvilehytta, stedets eneste kafe og restaurant.Vi var 25 til sammen. Og det var så kjekt!

Etter 30 år som lærer, kordirigent og menighetsleder, er det mange en har blitt kjent med. Så i går ble det mimring og mye latter.

Et slikt treff er både godt og vemodig. En del av disse vennene er godt opp i årene, og vi kommer nok sikkert ikke til å se hverandre igjen på denne siden av evigheten. Men det er så godt å vite at "kristne ser hverandre aldri for siste gang" (tysk ordtak).

Nå bærer det videre, først til Ålesund og treff med Jule duk. Deretter kjører vi østover. For nå vil vi vekk fra regn og tåke.

5 kommentarer


Anbefalte kommentarer

evajohryk19

Skrevet

Så kjempehyggelig det her må ha vært. Det er alltid et lotteri hvem som er hjemme om sommeren. Her har vi hatt fint vær hele tiden mens du har vært på Vestlandet.

Lenke til kommentar
evanygaard

Skrevet

Jammen er du flink til å gjøre ferien meningsfylt og morsom! Blir helt sikkert artig å treffe Betty også!

Lenke til kommentar

koselig for deg dette ,Og så kan du glede deg til å treffe Juleduk Fin tur videre

Lenke til kommentar

Så hyggelig at så mange kom for å treffe deg og å ha en fin dag sammen er alltid kjært. God tur videre.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...