Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 342

Livet er godt og sårbart


Swissie

1 017 visninger

23114_134224.jpg

Jeg fikk vel kanskje et lite sjokk da Tante Lillemor møtte meg i døren. Hun var blitt så tynn siden jeg så henne sist. Da var hun godt i stand.Men Tante Lillemor og Onkel Erling har en tung sorg å bære. Tormod, nest eldste sønnen døde uventet en måned før julaften.

Han ble bare 50 år, var aktiv i menighetsliv og arbeidsliv, Leder for en stor bedrift og godt likt av alle.

Helt uventet ble han dårlig og innlagt på Haukeland Sykehus. Hovedpulsåren var sprukket, og livet stod ikke til å redde.

Min onkel som er godt over 80 år, måtte igjen overta den store bedriften han hadde grunnlagt og overlatt til sønnen.

Det var godt å være sammen med disse to menneskene i ettermiddag, to som har betydd mye for meg i oppveksten. Denne gangen var også eldste sønn, Øyvind og hans kone Dorothee hjemme. Gode venner av oss. Resten av "klanen" var på sommerferie eller hadde sommerjobb.

På vei hjem stoppet vi på gravplassen, slik at jeg kunne besøke gravene til mine foreldre. Det var godt. Mamma og Pappa viste meg veien til Jesus og gav meg et livsgrunnlag som holder også i vanskelige situasjoner.

Så ble denne dagen en dag til ettertanke og fylt av takknemlighet for liv som er levd i overbevisning om en større tilhørighet.

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Hvet ikke hva jeg skal si til sånt annet enn at livet er skjørt og sårbart,godt en ikke hvet hva morradagen bringer.God tur videre og kos deg.

Lenke til kommentar

ingen vet hvor mange dager vi har ,Men uansett når livet tar slutt så var det det som var livet,Min sønn ble bare 29,nå hadde han blitt 46,Og sorgen følger en resten av livet,Føler med din gamle tante og onkel,Det kan virke som GUD er lite grei,men sorg og motgang styrker og så skjønner en att der er noe som er større enn ett langt liv

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...