Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 351

Luzern


Swissie

1 168 visninger

En burde vel ikke skrive to blogger rett etter hverandre. Men jeg kom plutselig på at jeg hadde lovet å skrive litt om reisen vi hadde til Luzern siste helgen i vinterferien.

 


Hotellrommet


 


Det var deilig å kunne sjekke inn på hotellet og vite at vi hadde to hele dager til rådighet i denne spesielle byen ved Vierwaldstättersee. Rommet vi hadde, lå i en rolig del av hotellet, og vi kunne virkelig slappe av. Viktig for oss som ellers arbeider både hverdag og helg.


 


Jesuitenkirche


 


 


Fra altanen vår hadde vi fin utsikt til den andre siden av kanalen. Rett overfor oss lå den store kirken "Jesuitenkirche".


 


 


Luzern


 


Et annet kjent motiv i Luzern er den lange overbygde trebroen, Kapellbrücke. Den er selvsagt fredet, men dessverre brente deler av den for en del år siden. Nå er den restaurert.


 


 


Veggmaleri


 


Noe som alltid imponerer meg i mange byer her i Sveits, er de flotte maleriene på husveggene. Jeg tok bilde av et par av dem.


 


 


Veggmaleri

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

evajohryk19

Skrevet

Alltid trivelig med reiseblogger. Tusen takk.

Lenke til kommentar

Så fin reiseblogg. Det var flotte bilder! Takk for at du deler.

Lenke til kommentar
Betty_HjemmetNO

Skrevet

Tusen takk for flott reisebeskrivelse. Artig å lese, og artig å sjå på bileta. Kanskje eg ein dag får reise på tur og sjå dette du har fotografert?

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...