Gå til innhold

Bentes blogg

  • blogginnlegg
    22
  • kommentarer
    123
  • visninger
    6 612

Pia


Beje

1 204 visninger

Takk for kommentarene på min siste blogg.

 


18530_102447.jpg


 


Her er Pia, pusefrøkena vår. Hun var "spinnvill" i går morges da jeg stod opp. Jeg måtte leke med henne ei stund før jeg fikk gjort noe annet på mårrakvisten. Hun blir 10 år i mars, og var leken som en kattunge :-) Lurer nesten på om hun begynner "å gå i barndommen". Hun blir også helt "påstyr" med garnnøstene mine når jeg sitter å strikker. Og de har hun ikke brydd seg om på flere år. 


 


18533_102453.jpg


 


Jeg var å kjøpte noen nye leker til henne i går. En lekemus med fjær, på pinne Og tre baller, 2 gule og en litt større blå, med bjelle.Den blå ga hun en skikkelig omgang med juling  :-)   og så ble den "borte".


Lekemusa på pinnen var visst ordentlig skummel. Hun lukker øynene, trekker seg unna og løper langt unna den, når jeg henger den framfor ansiktet hennes.


 


18532_102451.jpg


 


Den artigste leken er dette båndet som far må avlede henne med når hun går "berserk" med strikke garnet mitt.


 


18531_102449.jpg

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Herlig katt! Det er godt å se at hun er leken til tross for høy alder. Vår Veslepus er 9 år og også veldig leken og aktiv, men heldigvis lar han strikke tøyet mitt være i fred.

Lenke til kommentar
evajohryk19

Skrevet

ÅÅÅÅÅÅ heldige du som har en slik en firbent venn. Så vakker hun er. Kan skjønne at garnnøster er toppen, ja alt som beveger seg. Morsomme leker. Husker hvordan det gikk i 100 her hjemme også da jeg hadde min Pushild. Aldri kjedelig. En stor klapp til Pia fra meg.

Lenke til kommentar
torunnolsen

Skrevet

En herlig katt.Sier igjen katter er alreite dyr.Vår gamle perser Nikita,lekte til sin dødsdag 16år gammel.En kos til Pia fra Casper.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...