Gå til innhold

Bellatrix' Blog

  • blogginnlegg
    18
  • kommentarer
    35
  • visninger
    5 201

Facebook


Gjest

1 022 visninger

Hm... Ja, jeg er altså registrert der. Jeg ble registrert før den store bølgen kom. Det var en venninne som anbefalte det for meg. "Det er så kult, alle er der". Jaha? Ja, "alle er der. Alle var ikke der da jeg registrerte meg så jeg syntes det var kjedelig. Jeg forholdt meg passivt til hele greia, men så kom en kompis. "Du er vel på Facbook? Det er så gøy!" Ok, så etter en liten prat med han så egnasjerte jeg meg litt mer igjen, fant noen venner, mange bekjente og la meg til i noen grupper. Fortsatt tenker jeg "jaha?". Jeg har vært registrert siden i mars og synes det er gørr kjedelig. Ok, jeg kan sikkert skrive noe i diverse grupper, men hvis jeg først skal skravle med fremmede på nett så kan jeg gjøre det her eller på andre foraer. De "vennene" mine jeg har på lista der har jeg jo ikke kontakt med selv om de står på vennelista mi? *sukk* Jeg føler at hele vitsen med facebook er å sitte å trykk home så man får oversikt over hvem "vennene" mine er venner med, om de er på jobb eller på vennebesøk og hvilke kjendiser de ligner på. Totalt uinteressant.

Ja, ja. Nå skal jeg finne fram til noe fornuftig. Nyhetene er greie å se på og selv om Frustrerte Fruer ikke er fornuftig er det langt mer interessant enn Facebook.

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

:hoho: SÅ bra!!! Akkurat sånn tenker jeg om hele greia, og vurderer seriøst å slette meg!
Lenke til kommentar
:hoho: SÅ bra!!! Akkurat sånn tenker jeg om hele greia, og vurderer seriøst å slette meg!

Det som er kjipt er at det ikke går an å slette seg, bare å deaktivere seg. Men hva er liksom forskjellen på om jeg formelt deaktiverer meg og på at jeg ikke er aktiv?

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...