Gå til innhold

lahcams blogg

  • blogginnlegg
    36
  • kommentarer
    368
  • visninger
    10 624

Svenske tekster


Camilla

1 400 visninger

Flere av dere opplever at dere får feilmeldinger her inne på svensk. Grunnen er at vi har samarbeidet med svenske Hemmet Journal (og danske Hjemmet) da vi laget siden. Den svenske siden ble laget først, og dermed henger endel tekster igjen også hos oss.

Det ønsker vi selvfølgelig å luke ut, og gjør når vi blir klar over det. Hvis dere opplever å få svenske feilmeldinger er det supert om dere kan kopiere teksten og sende på melding til meg. Da får vi enklere funnet fram til og oversatt de.


Ikke noe stort problem, men det er jo hyggelig at vi bruker norsk på et norskt nettsted.Smil

7 kommentarer


Anbefalte kommentarer

jeg har rapotert i det uendelige og flere med meg,om den svenskesiden"sidan kan ikke laddast",og den kommer fremdeles

Inne på tråsnella kommer stadig opp en side når jeg sender ett eller annet att " der har oppstått en feil,og der er ett felt hvor jeg skal skrive om det og sende,og får beskjed om de skal se på det

Alt dette er på svensk,og jeg gjengir det nok ikke helt rett ,men sånn er innholdet

Det med kopiering og sånn når dette oppstår,kan jeg ikke noe med,men dere vet disse beskjedene finnes på svensk.For meg er det helt i orden att de er på svens,men dere har fått beskjed om dette hele tiden vi har vært på hjemmet

Lenke til kommentar
nutte_HjemmetNO

Skrevet

Det er vel ikke den svenske teksten som er verst, men at vi mange ganger ikke får sendt det vi har skrevet, for det er jo da denne teksten kommer opp. Svensk eller norsk er jo ikke det som er problemet, men det at systemet svikter og at denne teksten da kommer opp.

Lenke til kommentar

nutte,det var godt du skrev dette,for det er jo her problemet er ,om teksta hadde vært på kinesisk,så er der altfor mange sånne tilfeller,og da blir man trett,arg frustrert,har lyst til å si noe stygt osv

Lenke til kommentar

Supert om dere kopierer hele teksten slik at vi får luket vekk alt som er svensk.

Lenke til kommentar

Jeg synes det er ille at tekstene kommer på svensk. Derfor er jeg ikke så ofte her inne nu lenger, av og til inne og leser blogg, kansje kommenterer.

Det jeg har hatt mest problemer med i det siste er å fått sendt kommentarene. Det har stoppet helt opp, har ikke kommet noen vei, anna enn å gå ut av Trådsnella, og da gidder jeg ikke logge inn igjenn.

Jeg venter enda på hvordan jeg får skrevet blogg bare for venner som jeg gjorde på Norge 123, ble lovet første gang i august/september at det var snart i orden (ikke akkurat ordlyden, men sånn tolka jeg det).

Lenke til kommentar

når en svensk side dukker opp,er det da godt nok att jeg tar ett bilde og legger det på blogg og du da leser det,det er vel ikke så vanskelig å finne disse svenskesidene og få de på norsk

Lenke til kommentar
nutte_HjemmetNO

Skrevet

Camilla: Bare bagateller med svensk tekst, men vi kan jo begynne med begynnelsen der det står: "Du må logg inn för att se sidan". Fullt forståelig for alle, men likevel er det svensk. Men dette har du sikkert sett selv.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...