Gå til innhold

lahcams blogg

  • blogginnlegg
    36
  • kommentarer
    368
  • visninger
    10 622

Ny drakt på forsiden


Camilla

1 462 visninger

I morgen vil Hjemmet.no se litt annerledes ut på forsiden. Vi har jobbet med å lage en side som er enklere å finne fram i, med færre ulike deler, samtidig som det viktigste er med.

Det tror vi nå vi har lykkes med så i morgen vil forsiden se litt annerledes ut enn den har til nå. Da vil vi også få en feed med de siste innleggene fra Trådsnella, hund og katte-forumet, i tillegg til de andre forumene som ligger under Hjemmet.


Det neste som skal jobbes fram er varslinger, slik at dere kan få epost når noen kommenterer deres innlegg her inne, eller noe du har svart på. Det vet jeg mange har savnet - inkludert meg selv.


 

15 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Ja, venter i spenning på å utforske den nye siden.

Blir sikker såå bra:-).

Lenke til kommentar

Ja dette håper jeg blir en stor framgang. Har ikke vert like lett hele tiden her inne

Lenke til kommentar

Jeg er ikke imponert over den nye forsiden.

Det er ikke enklere å finne frem når det gjelder kryssordhjelpen.

Samme rotet, mellom sokker,votter og div. annet håndarbeid.

Lenke til kommentar

Det er lenge siden jeg skrev en komentar her,nå er den borte vekk.

Jeg skrev att det var ei flott framside og meget forenklet og kjempegreit å finne fram,Der alt står på HJEM,sånn som på norge123,Tusen takk

Lenke til kommentar

Vi har ikke gjort ferdig Kryssordhjelpen (eller de andre forumene ennå). Denne endringen gjaldt kun forsiden. Men det kommer!

Lenke til kommentar

Hvorfor ble min første skrytekomentar om den nyeDen skrev jeg ikke så lenge etter att den nye siden kom

Lenke til kommentar

Da må der være en feil .Dette har skjedd før att komentarer er blitt borte etter en stund ,Og det er bare den som får komentaren som kan slette den ,Og det er aldri blitt gjort ,

Så nå har jeg rapotert dette som noe jeg ved flere anledninger har opplevd,

Lenke til kommentar

Det høres bra ut, Camilla.

Da er det bare å fortsatt vente i spenning ang. kryssordhjelpen.

Blir sikkert bra tilslutt alt sammen her inne :-).

Lenke til kommentar

Camilla,er det så enkelt når noen rapoterer mangler her inne,å få det svaret att dere ikke har slettet komentarer,eller att det funker for deg ,Jeg etterlyser respekt for det jeg rapoterer ,Jeg er nedfor og sliten over manglende forståelse for hva månder med vanskligheter her inne gjør med meg ,Hadde ingenting av disse "nettproblemene" på Norge123,Den ene vennen etter den andre velger seg bort herfra på grunn av alt "slitet"Jeg synes dette nettstedet er så godt tilrettelagt for meg som bruker og ønsker så å beholde det og trives og få andre også til å trives

Hva med en offentlig beklagelse for alle vansklighetene våre her inne

Lenke til kommentar

Heisan, nå ble det pent og oversiktlig på Trådsnella, nå finner jeg frem mye lettere, og må innrømme, jeg trekker et lettelsens sukk :) for jeg har lett og pludret litt, og da har man litt lett for å gi opp... Dette var flott :)

Lenke til kommentar

Ingfrid:

Jeg prøver simpelten å være helt ærlig med hva vi gjør, hva vi opplever, og hvordan vi prøver å finne ut av feilene dere opplever. Det er nemlig mange feil som kan skyldes innstillinger eller kapasiteten på den enkeltes pc. Derfor trenger vi så mye informasjon som mulig når vi ikke selv får de feilene som noen av dere opplever.

Når det er sagt har vi flere ganger bekreftet at vi jobber med å teste det som blir rapportert og bekrefter når vi finner feil og når det er systemet som svikter. Så nei, det er ikke så enkelt alltid, her er det en blanding av problemer. Det er nok derfor ikke alle opplever det samme som deg eller meg.

Lenke til kommentar
nutte_HjemmetNO

Skrevet

Da lurer jeg på en ting, Camilla. Er det sånn at dette nettstedet er bygget slik at det er mye mer komplisert og ømfintlig enn det som er vanlig for andre nettsteder? Igår kveld, etter å ha logget meg ut, sto jeg fremdeles innlogget kl 1.30 og det gjorde du også Camilla. Jeg var egentlig utlogget, men det var kanskje ikke du? Dette var altså inatt. Bare en bagatell, men likevel feil, i alle fall for mitt vedkommende.

Lenke til kommentar

Neida dette er bygget på en programvare som er ganske utbredt. Men tilpasninger gjøre alle nettsider og da kan også feil komme. Og dess mer man bruker et sted dess mer kan man snuble over, også av feil. Så da er det flott når dere rapporterer til oss så vi kan utelukke at de ligger her, eller fikse de.

Det burde jeg nok vært flinkere til å gjøre selv når jeg opplever problemer på Facebook og i nettbanken min for eksempel.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...