Gå til innhold

lahcams blogg

  • blogginnlegg
    36
  • kommentarer
    368
  • visninger
    10 620

Tekniske problemer for brukere


Camilla

1 302 visninger

Vi har fått tilbakemeldinger om at blogger ikke lagres når man klikker Publiser, etter nyttår. Dette er rapportert videre til vår tekniker som forsøker å finne utav hvorfor noen opplever dette.

Noen av dere får ikke husk meg-knappen til å fungere og blir logget ut før det har gått 1 time med inaktivitet. Dette er også et problem som vi har notert oss.


Når dere opplever tekniske problemer er det supert om dere sender meg en melding hvor dere forteller hva som skjedde og hva dere gjorde da det skjedde, i tillegg til hvilken maskin (nettbrett, pc etc) dere brukte. Da er det enklere å feilsøke.  Jeg får ikke lest alle bloggene her inne, så det er viktig å sende melding når dere vil rapportere feil.


 


 


 

7 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Så flott at dere tar tak i problemene som er her.

Kanskje dette blir et fint sted etter hvert.

Lenke til kommentar

Dette er ett flott nettsted,når alt det tekniske går på skinner

Lenke til kommentar

Vår teknikere jobber og svetter. Akkurat nå har vi problmer med meldinger også.

Lenke til kommentar

Vi har kommet fram til at dere som har opplevd at blogger som ikke lar seg publisere muligens har brukt ord som er svartelistet. Disse ordene er lagt inn for å unngå spam fra useriøse brukere, så hvis de slår ut på vanlige bloggere vil vi fjerne dem. Ta kontakt med meg på melding dersom du har hatt slike problemer så får vi sendt deg listen over blokkerte ord, slik at vi kan få tilbakemelding på hvilke dere evt. har brukt!

Lenke til kommentar

Jeg har ikke brukt noen av de nevnte ordene

Akurat nå STO JEG PÅ MIN SIDE OG TRYKKET PÅ "TRÅSNELLA"der kom jeg ikke inn ,den svenske siden kom opp ,med att ikke siden kunne ladast

Prøvde flere ganger

Lenke til kommentar

3 bilder lastet jeg opp til bloggen min i dag,publiserte og oppdaget att jeg hadde glemt å skrive tekst

Trykket på rediger,men ikke en plass fikk jeg skrevet noe tekst,så trykket jeg på slett,Svenskesiden kom opp med sidan kan inte laddast,Trykket returog inn på heimsiden .Der sto bloggen fremdeles

Så gikk jeg inn igjen på bloggen og skulle prøve igjen om jeg fikk inn tekst,og så plutselig forsvant den

Her er der noe på deres system som ikke tar imor signaler

Så ville jeg skrive ny blogg og begynte med tekst,trykket på treet ,så på det skraverte feltet for å velge album,men bare ei blank rute,prøvde flere ganger,men kom ikke inn på albummene

Så måtte jeg hente ett bilde fra pcen ,og da blir det jo bare ett

Forsår du att dette ikke er holdbart .Skjønner godt att dere fortviler,men skyv ikke dette over på meg

Når jeg trykker på en knapp her inne,så forventer jeg att der skjer det som det skal

Nå vil jeg skrive en blogg etterhvert med ett ord som ikke er LOV For jeg vil se hva som da skjer når der blir brukt ett ulovlig ord

Lenke til kommentar

Dette er videreformidlet. Det er flott at du beskriver så nøyaktig hva du gjør når feilene oppstår, da er det enklere å feilsøke.

Jeg fikk nettopp beskjed om at feilen med Trådsnella er fikset, i hvertfall tyder det på dette. De har en teori om at feilen med bloggpublisering henger sammen med Trådsnella-feilen.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...