Gå til innhold

Bentes blogg

  • blogginnlegg
    22
  • kommentarer
    123
  • visninger
    6 610

Mandag var det strikkekafè


Beje

1 296 visninger

og da strikket jeg 4 omg på rysjesokkene. Kjente at armen ikke var helt bra så det fikk være nok med det. Men så var det ei som hadde med garn og strikket på et snurre skjerf. Jeg har jo strikket noen av dem, så det endte jo med at jeg måtte på butikken ja. Vond arm til tross.

 


11401_61268.jpg


 


Så nå har jeg strikket et halvt skjerf. Og armen er ikke blitt bedre selv om jeg tok det rolig og hadde pauser. Vi planlegger den årvisse julemessen som vi pleier å ha i november, og jeg tenkte å lage noen skjerf å selge der.


 


11402_61270.jpg


 


Det ser ut til at vinteren er på veg hit nå. Ute snør det bare mer og mer. Det er meldt masse nedbør de neste dagene, så får vi bare se om det kommer ned som regn eller snø

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

evajohryk19

Skrevet

Dumt at du fortsatt sliter og har så vondt i armen. Men en koselig avveksling må det likevel være å komme seg på strikkecafe. Slike skjerf er fine og det er en nydelig farge du har valgt. Det er meldt ekstremvær nordpå leser jeg i avisen, så jeg misunder dere ikke. Fortsatt god bedring.

Lenke til kommentar

Hei, flott smykkeskjerf.

Liker best snøen som kommer om den er ferdigmåket.

Her har den såvidt hilst på i lufta ikke på bakkken.

Men idag er det fart på alt som er i lufta, bortsettfra på fuglene som prøvet å fly motvinds.

Lenke til kommentar

Hei Bente.

Så du fallt for fristelsen til å ta noen omganger:) Jeg forstår deg så godt, en har så lyst til å strikke litt, særlig når en er på bedringens vei.

Ja, de skjerfene er kjempefine, nydelige farger på garnet.

Blir spennende med julemessa :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...