Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 350

Høst


Swissie

1 404 visninger

Først takk for koselige kommentarer på de siste bloggene mine! Det blir ikke til at jeg takker hver enkelt. Håper ingen blir sure av den grunn.

 


Men jeg vil også takke redaksjonen med Camilla i spissen for det fine kruset jeg fikk i posten i går! Tenk det tok ikke så mye lengre tid å få det hit enn innenlands i Norge. Veldig kjekt! Gleder meg til å bruke det.


 


Nå merker vi høsten godt her hos oss også. Været er blitt mere ustabilt, og det er temmelig kjølig om morgenen. I dag var jeg glad jeg kunne skifte ut T-skjorten med langermet genser. Forøvrig første gang det var nødvendig siden tidlig i vår!


 


Jeg har laget et nytt høstkort nå i kveld. Det er ikke så veldig forskjellig fra det jeg lagde i går. Jeg har brukt samme sort papir og samme utstanser til lønnebladene. Dette kortet går som en bursdagshilsen til en venninne i Tyskland.


 


 


8326_43659.jpg


 


Da jeg var ute en tur i dag, gikk jeg forbi en flokk med den lokale sauerasen, Walliser Schwarznasenschaf (Walliser Svartnesesau). De er så søte! De har svart nese, som navnet sier, og så har de svarte "knær" både på fram- og bakføttene. Flotte horn har de også.


Og de får lam både om våren og om høsten. så det er mange nyfødte lam som hopper omkring nå.


 


Dette bildet er av en sau som kom bort og hilste på meg. Jeg tror den forstod norsk, for den lyttet oppmerksomt da jeg snakket med den  ;)


 


Den lokale sauerasen her i Wallis

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Artig sau! Eg er ikkje ekspert på sauerasar ,sjølv om eg bur i landets største sauekommune. Men eg har ein bror og ein svoger som kan mykje om dette. Den store turen kvart år er sommarturen til "Sau og Geit". Den går til ulike stader i Noreg, og eg veit óg dei har vore på Island, Irland,og i Sveits.

Lenke til kommentar
Betty_HjemmetNO

Skrevet

Snakk om intelligent sau! Artige bilder av den lokale sauerasen.

Kortet var nydelig. Veninna di blir nok glad for dette vil eg tru.

Ha ein fortsatt god dag.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...