Gå til innhold

Annas bok

  • blogginnlegg
    21
  • kommentarer
    9
  • visninger
    22 151

burka light


Gjest

1 450 visninger

Etter å ha brukt flere timer i klesbutikker, med eneste formål å komme ut igjen med opptil flere klesplagg som jeg ville se anstendig ut i... Ja så sitter jeg igjen med intet mindre enn flere plagg jeg er halvfornøyd med, og mye dårligere selvtillit. Det sier seg jo egentlig selv at det å gå i butikker etter å ha vært oppe siden klokka halv fire om natta ikke er det lureste. Usminket og gustenbleik med en oppblåst mage som er preget av en herpa døgnrytme. Samme hva jeg prøver er det feil. Enten er det for trangt over puppa så jeg føler meg som i et snøreliv, eller så har det sånn her empireliv så jeg føler at jeg ser gravid ut, eller så er det for kort og vil avsløre beina mine som jeg slett ikke vil ha noe som helst slags fokus på. (uglybugly bein) eller så er det for trangt over rumpa. I klesskapet mitt er det nopen få plagg som jeg føler meg fin i bestandig. Det er ei svart strikkejakke som lang nok til å gå nedenfor rumpa samtidig som den er innsvinga. Også er det et par jeans. Så har jeg en hel haug klær som jeg nesten føler meg fin ut. Hvis-bare-plagg. Hvis bare jeg går ned noen kilo, eller sitter stille hele kvelden, eller bare står hele kvelden, eller har den svarte jakka mi over. (må ikke finne på å ta den av for da ser alle at toppen er for trang slik at jeg får valk i livet bak. ) Generelt sett har jeg en kropp som er håpløs å kle. Og hver eneste gang jeg kjøper klær ender jeg opp med samme konklusjon. Jeg burde bruke burka. Jeg vil jo bare ha klær som skjuler uansett. Det eneste jeg ikke har behov for å skjule er puppa... de er jeg nemlig ganske fornøyd med. Så kanskje en burka med utringing hadde vært noe.

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

hehe!!! det var en skikkelig bra definisjon..kansje jg ogå skule gå med burka:P samme problem her når jeg tenkte over det er det vell bare puppa mine jeg også er fornøyd med...og ansiktet da men ikke noe mer på kroppen lissom...synes dette var skikkelig bra skrevet!(applauderer)

Lenke til kommentar

Hihi. Snuppa da:D

Du er jo vakker uansett hva du har på deg!

Klesshopping oppfordrer bare til dårlig selvbilde. Og lyset i prøverommene er grusomme! For ikke å snakke om speilene som legger på 10kg ekstra og noen cellulitter! :-o

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...