Gå til innhold

Bellatrix' Blog

  • blogginnlegg
    18
  • kommentarer
    35
  • visninger
    5 203

Fysioterapi


Gjest

950 visninger

For 3 år siden begynte jeg med fysioterapi. Det er for det meste trening, men også veiledning og massasje når jeg trenger det. Før jeg begynte med det hadde jeg konstante smerter i leddene. Jeg skadet meg hele tiden og gikk ofte på krykker eller hadde bandasje på armen. Nå har jeg nesten ikke smerter og har ikke brukt krykkene på nesten ett år. Med fysioterapi kan jeg fungere i hverdagen. Jeg har fortsatt problemer med en del ting, men jeg klarer å stå på beina, stelle meg og jeg får til de fleste daglige gjøremål. Det har vært mye fram og tilbake i forhold til hvorvidt jeg skal få det dekket av trygdeverket eller ikke. I år har jeg fått det dekket. Uten refusjonen hadde jeg ikke hatt mulighet til å gå til behandling i det hele tatt. Nå har politikerne bestemt at alle skal betale en egenandel. Ettersom jeg har fått uføretrygd vil jeg klare å betale egenandelen og komme meg til behandling. Men jeg synes synd på de som sitter i samme situasjon som jeg har sittet i år. Uten penger og uten hjelp.

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Har vel lest bloggen din en gang for lenge siden, men tror ikke jeg la igjen noe spor..

Så her kommer et spor!!

Deilig at du har blitt Ung Ufør, at du slipper å slite deg gjennom dagene.. Nå kan du begynne å bruke kreftene på deg selv isteden!

Håper du har hatt en fin jul, og en flott nyttårsaften.. Sambo og jeg har vært alene hjemme i dag, og bare slappa av. Vært og besøkt noen naboer og da men....

:vinke:

Lenke til kommentar

Koselig at du legger igjen spor. Ja, det er deilig å slippe å måtte slite meg fullstendig ut. Dette skal bli et godt år.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...