Gå til innhold

Stereo-oppsett

  • blogginnlegg
    8
  • kommentarer
    10
  • visninger
    5 892

Om denne bloggen

Jeg glemmer aldri første gang jeg hørte et par IMF Electronics høyttalere, jeg hadde interessert meg for stereoanlegg også før det, men den opplevelsen endret alt. Etter den opplevelsen sa jeg til meg selv at det fra nå av ikke skulle handle om jeg skulle få meg et par slike høyttalere en gang, det skulle jeg, det var mer et spørsmål om når det skulle bli... En drøm var startet.

Ikke alle drømmer er like enkel å realisere, hva gjelder høyttalerne spesielt så er det produsert få par og det finnes ikke mange av dem, og de som eier dem har ofte et kjært forhold til dem og vil absolutt ikke kvitte seg med dem. Veien mot mine mål har derfor vært lang og litt kronglete, men det har definitivt vært en spennende reise.

Hifi-drømmer er det mange som har, men både tilgjengeligheten og prisen er jo noe som ofte gjør interessen til en liten reise i seg selv, man oppgraderer og handler inn nytt steg for steg og over tid. Men slik er jo en spennende reise, en reise hvor noen kommer til veis ende (altså i mål) mens andre aldri kommer dit.

Blogginnlegg i bloggen

Det er ingen blogginnlegg i denne kategorien

×
×
  • Opprett ny...