Gå til innhold

Sol sin blogg

  • blogginnlegg
    4
  • kommentarer
    13
  • visninger
    9 804

Om denne bloggen

Mest om håndarbeid

Blogginnlegg i bloggen

Diverse Marius-strikk

Mariusmønsteret kan jeg nå snart strikke i blinde. Det er blitt en del gensere til barnebarna. Pluss litt annet. Fikk lyst å vise fram litt av produksjonen.

Sol

Sol

Luer til Leger uten grenser

Jeg har strikket to luer til Leger uten grenser. Jeg kom helt tilfeldig over dette innlegget i en blogg. Klart jeg ville være med. Selv om man nesten har nok med til å strikke til barnebarn og familien ellers så skal det så lite til før man har produsert noen luer. Litt restegarn og noen kveldstimer så vips har man ferdig en lue. Jeg bruker babygarn på pinner nr 3 og legger opp ca 76 masker. Strikker ca 13-14 cm før jeg starter felling. Luene sendes til Leger uten grenser, Postboks 88

Sol

Sol

Sinnasaugenser

Denne genseren strikka jeg i november. Jeg synes den ble så fin at jeg må vise den fram. Du kan lese mer om den i hobbybloggen min.

Sol

Sol

En liten prøve

Nei, ikke vet jeg hvordan jeg skal få til dette. Jeg har jo også en ekstern blogg hvor jeg legger ut stort sett alt jeg lager. Men skulle jo gjerne vært her også. Men så var det å få til å legge bilder her. Prøver først med kopiering fra min eksterne blogg. Lue etter oppskrifta Fake Isle Hat som ligger på Ravelry. Ser ut til å funke ja, men vet ikke om bilde blir for stort. Om jeg kan bruke det sånn så blir det på denne måten jeg legger ut bilder.

Sol

Sol

×
×
  • Opprett ny...