Alice Ayres Skrevet 4. juni 2008 #1 Del Skrevet 4. juni 2008 Jeg har litt over en grillet kylling til overs fra middagen i forgårs, men aner ikke hva jeg skal lage av restene. Hadde tenkts kyllingpai, men det har vi hatt så mye av i det siste. Er det noen som har noen gode oppskrifter de vil dele hvor man bruker grillet kyllingrester? Takker på forhånd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. juni 2008 #2 Del Skrevet 4. juni 2008 Kyllingsalat - gjerne med blandet salat (særlig mørke sorter), rødløk, fetaost eller annen ost, pinjekjerner, tomat, oliven og dressing av olivenolje, balsamico, hvitløk, salt, pepper, urter og dijonsennep. Ikke så langt fra pai, kanskje, men det er godt med kylling i omelett - f eks med samme type grønnsaker som i frikassé (kok rotfruktene på forhånd; gulrot, persillerot, evt kålrot eller potet... ellers erter, kanskje purre, persille), eller med andre ting dere har liggende... erter, vårløk, spinat m.m. Kyllingsuppe av et eller annet slag er også godt. Kan lages med bare kraft/buljong og grønnsaker i samme baner som omeletten, eller med melk, kokosmelk eller fløte i tillegg. Hermetisk tomat og/eller tomatpuré er også godt i. Kyllingsuppe med melk/fløte synes jeg er godt med karri e.l, klar suppe er godt med mer europeisk krydder som salvie, timian, kanskje rosmarin o.l. Har du mais i og krydrer med blant annet chili og spisskummen kan du få meksikansk suppe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alice Ayres Skrevet 4. juni 2008 Forfatter #3 Del Skrevet 4. juni 2008 Tuuusen takk. Skal forsøke meg på salat og suppe. Namnam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå