skrue Skrevet 4. april 2007 #1 Del Skrevet 4. april 2007 Mener jeg leste en oppskrift her i forrige uke eller noe slikt noe som handler om en enkel rett med røkt laks, pasta og litt til. Det er dette "litt til" jeg ikke husker helt og gjerne skulle ha lest en gang til, men jeg finner ikke innlegget. Kanskje jeg har drømt alt sammen eller er blitt blind. Noen som vet hva jeg tenker på? Link? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 4. april 2007 #2 Del Skrevet 4. april 2007 Den ligger som et av de siste innleggene i den tråden som heter "Noen som vil være med i en matklubb?" (Orker ikke å lage lenke. ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 4. april 2007 #3 Del Skrevet 4. april 2007 Jeg skal lage pasta med røkelaks, asparges og sitron/fløtesaus på fredag, og har sikkert nevnt det i ukemeny-tråden. Kan finne fram lenke til oppskrift hvis det er den du tenker på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 4. april 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 4. april 2007 (endret) http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...=130195&st=540# Der er den ja (innlegg 556) Husket det som en kort tråd, men der husket jeg feil. Tenker jeg skal prøve den med asparges også etterhvert. Endret 4. april 2007 av skrue Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Tara* Skrevet 4. april 2007 #5 Del Skrevet 4. april 2007 Jeg lager vanlig hvit saus .. litt tykkere med ost og fløte i + endel friske urter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 4. april 2007 #6 Del Skrevet 4. april 2007 Dette er en "moderne" italiensk klassiker og finnes i mange varianter. En enda bedre med røkt ørret spør du meg, og det blir veldig godt om man lar noe av fisken varme seg i sausen i 2-3 minutter og rører inn resten helt på slutten. Jeg har også laget oppskriften med fløte som bare varmes til den tykner, og bruker ofte timian som krydder, det passer veldig godt til. Et generøst dryss med pepper er et must, og parmesan er heller ikke dumt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå