Gjest Xavia Skrevet 7. april 2004 #1 Skrevet 7. april 2004 Jeg skal steke kyllingfileer i ildfast form. Hva slags saus vil du anbefale til?
Gjest gjest1 Skrevet 7. april 2004 #3 Skrevet 7. april 2004 Skal du lage sausen i lag med kylllingen i formen eller ved siden av. Min favoritt saus til kylling er syrlig sjampinjongsaus, som er kjempeenkel og snar å lage. 1 pk fløte skall av 1 sitron(bare det ytterste gule) og litt saft Skivet sjampinjong salt og pepper Svisj soppen litt først, ha i fløten og sitronskall, smak til med salt og pepper og litt sitronsaft. La det hele koke opp og server.
Piñacolada Skrevet 7. april 2004 #4 Skrevet 7. april 2004 Bretagne kyllingsaus er utrolig god! :enig_animasjon:
Pusekatt Skrevet 7. april 2004 #6 Skrevet 7. april 2004 Bearnaisesaus er også godt til kylling, samt rosépeppersaus. Men Bretagne-sausen er kjempefin til også! Choronsaus (oppskrift står på Toro Bearnaisesauspose) funker også bra.
Amarone Skrevet 7. april 2004 #7 Skrevet 7. april 2004 Hvis du skal lage sausen ved siden av, er denne veldig god: En kartong fløte slås opp i gryte/ stekepanne. Tilsett ganske mye basilikum, 1 til 1 1/2 ss balsamicoeddik, en halv terning med kyllingbuljong (eller fond). La det koke så vidt opp, og smak til med salt og pepper. Dette er kanskje verdens beste saus etter min mening... Amarone
LilleBille Skrevet 7. april 2004 #8 Skrevet 7. april 2004 Bretagne kyllingsaus er utrolig god! .. enig jeg også... og så helt nydelig hvis du har ferdigstekt kylling .. masse stekt sopp og det får godgjøre seg i sausen... mmmmm
Gjest Valmue i.i. Skrevet 7. april 2004 #9 Skrevet 7. april 2004 Hvis du skal lage sausen ved siden av, er denne veldig god: En kartong fløte slås opp i gryte/ stekepanne. Tilsett ganske mye basilikum, 1 til 1 1/2 ss balsamicoeddik, en halv terning med kyllingbuljong (eller fond). La det koke så vidt opp, og smak til med salt og pepper. Dette er kanskje verdens beste saus etter min mening... Amarone Denne skal jeg prøve Amarone!
Brunhilde Skrevet 7. april 2004 #10 Skrevet 7. april 2004 Amarone foreslår en nydelig saus her, og den blir (etter min smak) enda bere hvis man i tillegg koker en hel hvitløk med, og lar sausen koke til passe tykkelse før man knuser hvitløken...Kylling, tagliatelle og den slags saus... Det er snaddermat.
Edie Skrevet 7. april 2004 #11 Skrevet 7. april 2004 Amarone foreslår en nydelig saus her' date=' og den blir (etter min smak) enda bere hvis man i tillegg koker en hel hvitløk med, og lar sausen koke til passe tykkelse før man knuser hvitløken...Kylling, tagliatelle og den slags saus... Det er snaddermat.[/quote']
Gjest LoisLane Skrevet 7. april 2004 #12 Skrevet 7. april 2004 prøvde en ny saus i dag som var kjempegod, mild sennepssaus fra Toro. Den kan kanskje passe til kylling?
Gjest care Skrevet 7. april 2004 #13 Skrevet 7. april 2004 steke kyllingfileer i tikka masala saus er bare helt nydelig.
Amarone Skrevet 7. april 2004 #14 Skrevet 7. april 2004 Sausen jeg foreslo kan varieres i det uendelige - som med hvitløk - men skal man ta helt av, kan man tilsette litt gåselever/andelever... Da snakker vi himmel, hav og alt i mellom! :-) Amarone
LilleSol Skrevet 8. april 2004 #15 Skrevet 8. april 2004 Syntes det er veldig godt med soya og litt sitronsaft på kyllingen jeg :oops: Men den bretagnesausen må jeg nesten prøve :-) god påske alle sammen!
koldbruna Skrevet 12. april 2004 #17 Skrevet 12. april 2004 Bretagne kyllingsaus er utrolig god! :enig_animasjon: Koldbruna
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå