Gjest gjest1 Skrevet 10. mars 2004 #1 Del Skrevet 10. mars 2004 Beregn ca 200 g laks pr pers og lag en av disse til middag. :-) Disse er fritt etter hukommelsen fra Andreas Viestads oppskrift. Honning og sennep bakt laksLik mengde honning og sennep blandes og smøres på fisken. Strø på hakket persille og litt rosmarin, press litt sitronsaft over. Sesam og chilibakt laksGni fisken med litt sesamolje, dryss på sesamfrø, legg på hakket chili og press litt sitronsaft over. Akevitt laks Fenikkel, dill og karve frø ristes. Korianderfrø kunses. Gni frø blandingen på fisken og hell 1 ss akevitt over hver filèt. Stekes på 200°C i ca 15-20 min. jeg bruker å legge litt purre i formen i lag med fisken. og servere med ris eller poteter. Og gjerne andre dampete grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 12. mars 2004 #2 Del Skrevet 12. mars 2004 Takk for tips Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 12. mars 2004 #3 Del Skrevet 12. mars 2004 Spesielt den første hørest utrolig god ut! :o :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 16. mars 2004 #4 Del Skrevet 16. mars 2004 Å, nam! Hørtes kjempegodt ut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå