Gå til innhold

Tre forskjellige smaker, til bakt laks


Gjest gjest1

Anbefalte innlegg

Gjest gjest1

Beregn ca 200 g laks pr pers og lag en av disse til middag. :-)

Disse er fritt etter hukommelsen fra Andreas Viestads oppskrift.

Honning og sennep bakt laksLik mengde honning og sennep blandes og smøres på fisken. Strø på hakket persille og litt rosmarin, press litt sitronsaft over.

Sesam og chilibakt laksGni fisken med litt sesamolje, dryss på sesamfrø, legg på hakket chili og press litt sitronsaft over.

Akevitt laks

Fenikkel, dill og karve frø ristes. Korianderfrø kunses. Gni frø blandingen på fisken og hell 1 ss akevitt over hver filèt.

Stekes på 200°C i ca 15-20 min.

jeg bruker å legge litt purre i formen i lag med fisken. og servere med ris eller poteter. Og gjerne andre dampete grønnsaker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...