Miracl3 Skrevet 14. oktober 2003 #1 Skrevet 14. oktober 2003 Hva slags drikkevarer skal dere ha i baren ?
Augustbrud02 Skrevet 14. oktober 2003 #2 Skrevet 14. oktober 2003 Dette hadde vi: Hvitvin: Blue Nun Rødvin: La Vida San Fransisco Tom Collins Fjellbekk Irish Coffee Rom og Cola Bailey’s Whiskey Brandy Cognac Contreau Koskenkorva Vargtass I tillegg hadde vi mineralvann.
Isiselin Skrevet 14. oktober 2003 #3 Skrevet 14. oktober 2003 Skal ha vin, konjakk, noen likører og sprit slik at det kan lages forskjellige drinker. Har en slags visjon eller halvveis plan om at vi skal døpe om kjente drinker til noe som har med oss å gjøre. Vi skal ha en plakat med navnene på alt vi har og så skriver vi de ordentlige navnene i parantes. Tror det kan bli litt artig, jeg... Vi møttes jo fordi vi fikk i oppdrag å synge og spille en sang sammen. Sangen var "The Rose" derfor er jo "The Rose" et fint nytt navn på en drink... :-)
Pusekatt Skrevet 14. oktober 2003 #5 Skrevet 14. oktober 2003 Vodka, tequila, gin, whiskey, cognac, portvin, Cointreau, Baileys, 43-likør, Pisang Ambon, Malibu, appelsinjuice, Cola, Sprite, Fanta, grenadine, tonic.....tja, går vel an å få til noen ok drinker og slikt med dette. I tillegg "selvfølgelig" kaffe, rødvin, hvitvin, Bon Aqua....
Isiselin Skrevet 14. oktober 2003 #6 Skrevet 14. oktober 2003 God ide Isiselin!! :D :stolt-at-jeg-sprekker-smiley: Tusen takk! En av mine vellykkede, "får ikke sove og planlegger heller bryllup-idéer"! :-)
it Skrevet 14. oktober 2003 #7 Skrevet 14. oktober 2003 Vi hadde rødvin,hvitvin, øl og portvin til middag og videre utover kvelden hadde vi det samme + congnac, bailys og sprit og mineralvann.
14062003 Skrevet 14. oktober 2003 #8 Skrevet 14. oktober 2003 Brus Cola Cola Light Solo Sprite Farris Club Soda Mozell Champagne Codorniu Clasico Brut Dessertvin Samos Doux Sprit Vikingfjord Gin Bombay Sapphire Rom Bacardi Cognac Larsen VS Rød Calvados Château du bruil VSOP Likør Baileys Sheridans Whiskey Jameson Laphroaig Famous Grouse Ballantines Øl Ringnes Rødvin og hvitvin husker jeg ikke. Noe som passet til maten i alle fall... Her er et kort regnestykke til drikken vi hadde: 24 pers til velkomst 11 drikkende til kaffe 14 totalt til kaffe 24 drikkende til middag 29 totalt til middag 25 drikker dessertvin 7 velkomstdrinker på ei flaske 5 pers. pr. hvitvinsflaske 2 pers. pr. rødvinsflaske 5,0 pers. pr. dessertvinsflaske 3,4 flasker velkomst 4,8 flasker hvitvin 14,5 flasker rødvin 4,8 flasker dessertvin
nessi Skrevet 15. oktober 2003 #9 Skrevet 15. oktober 2003 Vi skal ha fri bar etter middag og kommer til å sette frem: Hvitvin, rødvin, øl, mineralvann, gin, vodka, wiskey, cognac, baileys og div blandevann (bla. sånne drinkmiksturer (tom collings, vikingfjord)).
Gjest Tex Skrevet 15. oktober 2003 #10 Skrevet 15. oktober 2003 Med "sette frem" mener du at gjestene dine skal blande seg drinker selv?
nessi Skrevet 15. oktober 2003 #11 Skrevet 15. oktober 2003 Ja, da kan de blande det de vil selv. Vi skal ikke ha noen til å stå i baren.
Tyren Skrevet 15. oktober 2003 #12 Skrevet 15. oktober 2003 Jeg hadde ikke turt å la gjestene blande selv, men meg om det Dette er hva vi hadde av alkohol: 25 liter rødvin... 8 liter hvitvin 2 kasser ringnes twist (til middagen) 4 flasker konjakk 3 flasker bailys 2 flasker St. Halvard 90 liter øl på fat (fikk låne tappetårn) ca 10 liter sprit 3 flasker Whiskey Av blandevann hadde vi: Fanta exotic Fanta Battery Cola Sprite Russian Tonic Appelsin juice Eple nektar + litt ekstra stæsj til å lage skikkelige drinker med. Begge jentene i baren jobber ute til vanlig, så de ordna og styra og kosa seg skikkelig. Vi hadde igjen rundt 50%, både av alkoholen og blandevannet... Men det er bedre å ha for mye enn for lite !! Og så kan vi ha en fest en gang nå i løpet av vinteren og få brukt opp en del....
nessi Skrevet 15. oktober 2003 #13 Skrevet 15. oktober 2003 Vi ser ikke noe problem i å la folk blande selv. Det kommer bare folk vi stoler på at kan å oppføre seg.
Gjest Anonymous Skrevet 15. oktober 2003 #14 Skrevet 15. oktober 2003 Jeg hadde ikke turt å la gjestene blande selv, men meg om det Dette er hva vi hadde av alkohol: 25 liter rødvin... 8 liter hvitvin 2 kasser ringnes twist (til middagen) 4 flasker konjakk 3 flasker bailys 2 flasker St. Halvard 90 liter øl på fat (fikk låne tappetårn) ca 10 liter sprit 3 flasker Whiskey Av blandevann hadde vi: Fanta exotic Fanta Battery Cola Sprite Russian Tonic Appelsin juice Eple nektar + litt ekstra stæsj til å lage skikkelige drinker med. Begge jentene i baren jobber ute til vanlig, så de ordna og styra og kosa seg skikkelig. Vi hadde igjen rundt 50%, både av alkoholen og blandevannet... Men det er bedre å ha for mye enn for lite !! Og så kan vi ha en fest en gang nå i løpet av vinteren og få brukt opp en del.... Kan jeg spørre hvor mange gjester dere var?
Tyren Skrevet 22. oktober 2003 #15 Skrevet 22. oktober 2003 Vi var 38 til middag og til kaffe var vi nærmere 70 pers. Tror noe av årsaken til at vi hadde mye alkohol igjen, var varmen... Det var nok ganske mange som holdt seg til øl og brus (brudeparet holdt seg til brus... ). Vi beregnet ca 3 øl pr pers til middag, til de vi viste ville kun drikke øl og til festen etterpå gikk det 50 liter øl av fatene vi hadde bestilt. Av rødvinen hadde vi faktisk så mye som hele 18 liter igjen... Og da var servitørene og fyllte opp glassene hele tiden. Hvitvinen var det eneste vi brukte opp, tror vi kun hadde 1 liter igjen. Til tross for at vi hadde mye igjen, var de fleste ganske "børstne" når de dro hjem mellom 2 og 4 om natta.... Og alle har iflg tilbakemeldingene aldrig vært i ett flottere og hyggeligere bryllup !!
Scorpina Skrevet 23. oktober 2003 #16 Skrevet 23. oktober 2003 Vi blir ca 50 til hele greia (deler ikke opp i sånn "kun-kaffe-"/"begge-deler"gjester.....så jeg lurer - med 10 flasker sprit - hvor mye ble igjen?!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå